Yummy Mummy - "livet stopper ikke, fordi vi får børn" - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Yummy Mummy – “livet stopper ikke, fordi vi får børn”

Hvis der er noget jeg ikke kan have, så er det når folk påstår at livet går i stå, når man får børn – NOT TRUE.. Man lever bare sit liv på en anden og ofte mere struktureret måde.. Som dagens danmark tager sig ud i dag, så har vi gang i tusind ting på en gang.. så engang imellem er det om lige at stoppe op og få lidt ro på.. Det tror jeg vi alle vil have godt af i ny og næ og så handler det i den grad om prioritering.

Selvfølgelig er der sket en ændring i mit liv efter Vigga kom til verden, andet ville næsten også være mærkeligt. Der er kommet en ny diktator i det lille hjem, men tro mig jeg kommer stærkt igen når hun engang bliver teenager, så er det mig der skal skabe mig og lave en scene når tingene ikke lige går efter mit hoved;)

Jeg tror i bund og grund det handler om hvilke forventinger man har til det at blive forældre og tror ofte folk har meget store forventninger som langt fra bliver indfriet, når først baby melder sin ankomst og derved kan drømmen om det perfekte liv pludselig briste. Så hvis du er en af dem, der tror at det at blive forældre er let og noget man bare kommer sovende til, så tro om igen, for det er det bestemt ikke.. Slet ikke når man går rundt på 7. time med en baby der skriger på grund af ondt i maven eller nægter at sove i barnevognen med mindre den er i konstant bevægelse – længe leve slyngvuggen siger jeg bare… Dog skal det lige pointeres at alle børn selvfølgelig er meget forskellige og nogle med flere udfordringer end andre. Så skru ned for forventningerne og tag en dag ad gangen, men husk på at livet stopper ikke fordi man for børn, men det kan være PISSE hårdt til tider…

Tænk engang at have det fulde ansvar for sån et lille menneske og ansvaret for at de tilegner sig alt det bedste i livet – Tanken er overvældende, men mest af alt helt FANTASTISK. Jeg glæder mig heeeeeeelt vildt til at vise Vigga og kommende lillesøster hele verden og opleve glæden i deres øjne når de oplever noget nyt.

Selvom vi som forældre skal igennem alle disse prøvelser, ikke kun i forhold til en lille ny, men ens parforhold kommer i den grad også på en hård prøve, så er det SKU IKKE i orden at melde sig totalt ud.. Vi har alle brug for at komme ud og få nogle nye inputs til en ellers meget rutinepræget hverdag og jeg er helt sikker på, at jeg her anden gang er endnu mere bevidst omkring dette.. Nu ved jeg lidt mere hvad det vil sige at blive mor og der er klart ting jeg vil gøre anderledes denne gang, man lærer jo hele livet…

Yummy mummy – livet stopper ikke fordi vi får børn

Jeg har dog virkelig svært ved at accepterer når vi kvinder bare syner hen i et hjørne og alt hvad der hedder kvindelighed svinder bort bare fordi vi bliver mødre.. KOM NU IND I KAMPEN FOR F….. Ikke sagt at det ikke er i orden at have dage hvor man render rundt i hyggetøj og lader makeup og hår leve sit eget liv, men det skal bare ikke gå hen og blive normen, det er livet for kort til… For mig er det virkelig vigtigt stadig at føle sig lækker og attraktiv selvom jeg har fået min titel som mor, det synes jeg egentlig også at jeg skylder min mand:P. Faktisk kan jeg næsten ikke vente med at komme tilbage i mine normale slimfit jeans og hoppe i et par hæle…  Med snart to graviditeter på bagen så ved jeg godt at der sker nogle ændringer med kroppen og vi døjer alle med vores små problemer, men derfor skal vi ikke stoppe med at være kvinder – lige en lille peptalk herfra.

Så til alle jer skønne og vidundelige mødre, find jeres indre “Yummy Mummy” frem:)

Følg bloggen på Facebook, Facebook og Instagram – så er du sikker på ikke at gå glip af noget

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  december 5, 2014 at 4:52 pm

  Åhhhh det jo mig… Render rundt i jogging tøj idag, fedtet hår og gammelt make up hehe… Men nu fordi vi har haft en hård nat og energien er meget lav disse dage. jeg gik da og tænkte da jeg var gravid- hvor bliver det hyggeligt, cafe besøg, mødre gr og veninde hygge.. Folk gik også og sagde, det jo sådan en perfekt tid hun kommer, du kan rigtig nyde sommeren… Så jeg gik i en lille lykke bobbel og kunne ikke vente til den sprang… Sprang gjorde den, men jeg blev også noget forskrækket, da vi fik kolik med i pakken og kunne ikke komme ud i 2,5 mdr og nyde det skønne vejr, cafe hygge osv… Og så bliver de lige lidt større, så er der en rytme der skal holdes… Åhhhh livet som mor er skønt, men for pokker det er også hårdt. Tror mange ting spiller ind, men jeg sagde til mig selv da jeg var gravid, at jeg ikke bare skulle give slip på mig selv, hvilket heller ikke ligger til mig, så trænede flere gange i ugen helt op til fødslen og gik op i mit tøj og at jeg så godt ud og havde det godt med mig selv. Men min graviditet var også nem og tænker at hvis man havde en hård graviditet, så var energien eller overskudet til at pynte sig selv ikke lige der ( smil)
  Så nu har jeg prøvet uden de der fine smileys- håber du får mit svar.

  • Reply
   blonde toner
   december 5, 2014 at 8:12 pm

   Åhhh søde mette.. kan så fortælle dig jeg også har en af de der off-dage i jogging-tøj og ulet hår og makeup rester – det skal der uden tvivl også være plads til:) Vi var igennem præcis samme scenarie som du beskriver og FUCK hvor er det bare hårdt med et barn der skriger non-stop de første 3 måneder.. det er ren overlevelse og nej her var der heller ikke overksud til noget som helst andet end at holde sig selv i live.. Lige præcis det med at folk omkring opstiller dette lyserøde glansbillede, gør bar at man endnu mere end før får et kæmpe shok når de så kommer ud og det hele pludselig ikke er så lyserødt… hos os var det først efter de 3 måneder at det begyndte at blive bedre og jeg kunne først der begynde at slappe en smule af og komme ud.. Min Yummy Mummy peptalk er blot en reminder til os kvinder om at livet går videre og vi skal nok komme over på den anden side.. Synes bare man ser alt for mange tilfælde af skønne kvinder der også efter sin barsel går totalt i stå og alt hvad der hedder kvindelighed er ikke eksisterende… man er selvfølglig lovligt undskyldt under graviditet og barsel, da der kan være stor forskel på graviditeter og på børn:)

 • Reply
  Gitte
  december 5, 2014 at 10:57 pm

  Sikke et dejligt kærligt spark i måsen. Selv sidder jeg med mit 3 måneder gamle nr to barn, der ligger og kæmper for at falde i søvn i slyngevuggen og priser mig lykkelig for at jeg VED at mangel på overskud, og “yummy mummy” kun er en fase… det kommer tilbage i takt med længere nætter, mindre amninger og tid. Så selvom jeg nyder min lille baby så glæder jeg mig over at jeg ved at det er en fase. 🙂

  • Reply
   blonde toner
   december 5, 2014 at 11:24 pm

   Dejligt du tager det som et kærligt opråb:) for det er sån det er tiltængt.. åhh ja jeg har netop sat min mand på opgaven at få sat en krog i loftet til slyngvuggen.. håber dog ikke den skal bruges ligeså meget som til Vigga, for det var altså en hård omgang, men der var den guld værd..Præcis… selvom det til tider kan være svært at tro på man kommer over på den anden side, så skal det nok komme og overskuddet vender stille og roligt tilbage;) tak for din kommentar, altid dejligt at få lidt feedback på det man skriver:)

  Skriv kommentar