Yes, yes og yes - Blondetoner
Hverdagsglimt

Yes, yes og yes

image

Jeg må lige dele min begejstring med jer, for som jeg har sagt så ofte før, så er det der “motherhood” altså megafedt. Og ja man skal nok selv have børn for at forstå glæden ved alle de ting det sker med de små banditter. De udvikler sig i sådan en fart, at det slet ikke er til af følge med. Før man ved af det, så skal de konfirmeres. Ej måske ikke helt, men tæt på.

Molly har de sidste 14 dage udviklet sig ekstremt meget. I foregårs rundede hun de 14 måneder og hun siger nu “hej”, vinker og pludre en helt masse, man ikke forstå en meter af. Forståelsen fejler bestemt ikke noget og hun er præcis lige så fræk som sin søster, så de skal nok få lavet noget ballade med tiden. Bøjlen er taget af trip trap stolen, hun spiser selv med gaffel og så er det muligt at samle en lille fin hårtot på toppen af hovedet til et fint springvand, der står lige op i luften. Der er ikke en krølle at ane, det er så glat som noget overhovedet kan være, så det lader til Vigga får krøllerne for sig selv og det er hun vist ret godt tilfreds med.

image

Faktisk er der rigtig mange punkter de er forskellige på og det er sjovt at se jo mere bevidst Molly bliver, jo mere tydligt bliver det. Som nogen af jer sikkert ved, så har Vigga været meget hurtig motorisk og hun gik da hun var 10,5 måned, så det troede jeg selvfølgelig også Molly ville komme til, men den unge dame har lagt et andet tempo for dagen og det er helt ok. Børn er forskellige og det er mine børn i den grad et godt eksempel på. Molly har ikke haft travlt med at gå, tværtimod, så har hun faktisk ikke “villet” går, eller rettere sagt, så har det virket som om hun har været bange for at gå – som om hun ikke har troet på sig selv, lige ind til i dag. OHH YES, YES YES, så skete det endelig. Den er god nok, koden er knækket.. Altså den sidste halvanden måned har hun taget et par skridt en sjælden gang, men i dag, der har hun altså gået en del, som i gået fra det ene sted til det andet og med stor begejstring.

Hun virker nærmest stolt og helt overrasket over sig selv. Mor er i den grad også stolt. Det er altså helt magisk når de begynder at gå.. Man kan vel passende sige det er overgangen fra baby til barn. Udover at hun er begyndt og gå, som vi selvfølglig håber på hun fortsætter med, så er hun blevet mere rolig og ikke så mor-syg længere. Der er en verden til forskel og hun kan rent faktisk lege og hygge uden jeg skal sidde på gulvet ved siden af.

Jeg er imponeret over hvor meget børn kan ændre sig, nærmest fra den ene dag til den anden. Og lige en sidste ting, så rocker vi EN lur, noget vi længe har kæmpet med og sygdom gjorde det ikke lettere, men nu lader det til at passe hende rigtig fint og nætterne er rolige. Hvad mere kan man ønske sig og så er foråret tilmed på vej, det er i dag da et glimrende eksempel på, måske til den lidt kolde side, men det har været sskøn sol og jeg er vild med at døgnet er begyndt at blive så meget mere lysere.

Vi er bogstaveligtalt gående dette forår og det er fantastisk. Desværre har vi ikke vinterferie, men vi har weekend og den skal nydes. Så hverend i har ferie eller weekend så nyd det og lad os håbe på at det flotte solskinsvejr fortsætter🌷☀️

Og som ekstra bonus denne fredag, så har jeg været forbi Signe Heindorf Clinique i København, hvor mine bisser har fået en overhaling – de er blevet genopfrisket farven med en kosmetisk tandblegning på 30 min, ja længere tid tager det ikke. Jeg smider lidt info og billeder på bloggen i weekenden, det skal i selvfølgelig ikke snydes for😊

God Weekend skønne mennesker

Til dem af jer der missede det, så lagde jeg mit bud på den lækreste forårsjakke på bloggen i går, tjek indlæg efter dette😊 og de fine sneakers på billedet kan i finde direkte link til her

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar