Weekendplaner og solbriller med rabat - Blondetoner
Hverdagsglimt Tilbud og rabatkoder

Weekendplaner og solbriller med rabat

Indeholder affilate links.

Så blev det fredag og weekenden står for døren. Jeg glæder mig til at være sammen med min lille familie og nyde et par gode dage. I morgen står den på fødselsdag hos min far og om aftenen skal jeg ud med nogle gode venner og det kan kun gå hen og blive festligt. Søndag har vi endnu ingen planer, så der tror jeg vi skal ud og nyde, det forhåbenligt gode solskinsvejr, som gerne skulle komme, måske en tur på legepladsen, ellers bare helt ro på:)

Selvom jeg har været på job det meste af dagen, så har jeg da kunne ane solens stråler over København. Forårsstemningen breder sig hurtigt og over alt  byen sad folk udenfor ved cafebordene. Det var skønt at vandre gennem Københavns gader hertil eftermiddag med blå himmel og massere af sol. Det betyder også, at det er solbrille tid og hvis ikke i allerede har et par i skabet, eller måske tænker det er tid til fornyelse, så kommer jeg med et lille lækkert solbrille tip lige op til weekenden, for i kan spare 20% på ALLE solbriller resten af weekenden LIGE HER.

Der er så mange dine brands repræsenteret og lidt for enhver smag, så det er bare om at gå på jagt. Der er i hvert fald ingen undskyldning for ikke, at gå foråret i møde med nye solbriller.

Find mærker som Ray Ban, Stella McCartny, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Gucci, Burberry, Fendi, Marc Jacobs, Miu Miu, Diesel, Prada, Tom Ford. Shop det hele HER

God weekend 🙂

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Lørdagens outfit, hjemmelavede sliders og lidt om en god aften - Blondetoner
    marts 12, 2017 at 9:43 pm

    […] kan stadig nå at spare 20% på alle solbriller i indlægget her, hvis det kunne […]

  • Skriv kommentar