Weekendens små glæder og en eksklusiv rabatkode - Blondetoner
Hverdagsglimt Tilbud og rabatkoder

Weekendens små glæder og en eksklusiv rabatkode


Endnu en uge er gået og hvad er mere passende end at skyde den i gang med en lækker rabatkode, hvor i kan spare 20% på skønne mærker som Heartmade, Ganni, fillippa K, hunkydory, Moliin, Toga Pulla, Raiine, Pura Lopez, Munderingskompagniet, Falke, Neo Noir, Jerome Dreyfuss, Tales Of Rebels og mange flere. Så rig mulighed for at få opfrisket garderoben. Den eneste undtagelse er Lala Berlin og i forvejen nedsatte varer. Ellers kan alle de lækre Nyheder shoppes med -20% lige HER. I skal bruge RABATKODEN “Weekend20” Der er så mange fine sager der frister, så det er næsten svært at lade være😉 koden gælder kun denne weekend og man skal ikke vente for længe, for det går stærkt med de populære ting
Jeg har lige været hjemme og vende, opfrisket makeupen, hoppet i de høje hæle og kysset lidt på mine piger. I skrivende stund er jeg på vej ind til byen, hvor den står på god mad med en god veninde og mon ikke vi skal have et par drinks😊 en af weekendens små glæder. Vi har en masse der skal indhentes, så det kan kun blive hyggeligt, det er det altid i hendes selskab.

 Vi har en del praktiske ting der skal ordnes denne weekend. Badeværelset er jo stadig et on-going projekt. Så der skal spartles og males inden vi kan få alle tingene på plads. Hvis i er mere nysgerrige på vores projekt så læs med HER og HER. Jeg glæder mig sådan til at kunne vise jer det færdige resultat, forhåbenligt meget snart. Der er altid ting der tager længere tid end forventet, sådan er det når man renoverer hus, men i sidste ende bliver det også præcis som vi gerne vil have det.. 

Så er der vist kun tilbage og ønske jer alle en skøn weekend. 
Indeholder affiliate link. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar