Weekend og starten på noget nyt... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Weekend og starten på noget nyt…

Jeg håber i har nydt den forlængede weekend lige så meget som jeg og ikke mindst det skønne vejr.. Jeg har i den grad haft brug for at koble af og lade op til i morgen, hvor jeg har første dag på nyt job, som nogle af jer måske allerede har læst i indlægget her. Med nyt job, kommer også en helt ny arbejdsplads, nye kollegaer og en helt ny hverdag. Det tager på energien, så derfor har det også været perfekt med et par dage fri. Jeg er både spændt, forventningsfuld og en smule nervøs på den gode måde, for indtil nu er jeg kun blevet mødt af positive, ambitiøse og søde mennesker. Jeg ved den første tid vil være overvældende med mange nye informationer og indtryk og jeg skal lige finde mig til rette. Forhåbenligt bliver det starten på et super spændende og lærerigt job.

LÆS OGSÅ “Bedre sent end aldrig” 

Her til eftermiddag og aften er det kun pigerne og jeg der er hjemme, så den stod på risengrød efter ønske fra pigerne. Vi har været en masse i haven takket være det skønne vejr og det er for alvor nu, at livet som husejer med have giver mening. Hvor fedt er det ikke lige, at kunne åbne havedøren og sætte sig ud på terrassen, mens pigerne leger. Vi har tilmed samlet trampolin, så der er blevet hoppet på livet løs og med to meget glade piger.

I morgen tidlig vil jeg køre mod min nye arbejdsplads og tænk engang, jeg slipper for at tage det offentlige, som jeg ikke har været stor fan af. Mest af alt, fordi der ofte er forsinkelser, som man ikke selv er herre over og det går i sidste ende ud over min tid med familien. Nu kan jeg sætte mig ind i min bil og køre til og fra job. Selvfølgelig kan der også opstå trafik og forsinkelser, men jeg er bare mest glad for at kunne sætte mig i min bil:)

LÆS OGSÅ “Projekt nyt badeværesle – småt men godt”

Forresten skylder jeg vist lille tak, for alle jeres positive og søde beskeder i forhold til mit jobskifte. I har været så søde med massere af lykønskinger, så nu håber jeg, at jeg finder mig til rette i mine nye omgivelser😊.

Wish me luck

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  maj 14, 2017 at 8:16 pm

  Hej Camilla. Lidt off the topic men har du nogensinde lavet et blogindlæg om hvorfor i flyttede derhen hvor i gjorde og om i er glade for området? Min familie og jeg kigger på hus i samme by som i bor i og jeg synes det er virkelig svært at beslutte sig for hvor vi helst vil bo.

  • Reply
   Camilla
   maj 14, 2017 at 8:38 pm

   Hej Camilla.. der er nogle indlæg fra i sommers om hvad vi vægtede højt, da vi skulle købe hus.. vi havde mange parametre der spillede ind, som gode skoler, tæt på station, tæt på grønne områder, tæt på indkøbsmuligheder mm.. så gå evt tilbage og kig i nogle af de indlæg med huskøb de ligger formentlig under kategorien hus og have og bolig.. måske også under hverdagsglimt.. jeg har lavet en guide til når man skal købe hus i efteråret som måske også kan bruges.. men ellers vil jeg anbefale i laver en liste over de krav i har til området og huset og selvfølgelig et budget de to ting skal jo hænge sammen og ellers må man gå på kompromis nogle steder.. vi har fået alt opfyldt her hvor vi bor nu og jeg elsker området, samtidig med de er tæt på alt.. men det er jo meget mavefornemmelse og hvad man vægter.. men for os var området MEGA vigtigt.. spørg endelig løs, hvis der er noget du er i tvivl om god aften

   • Reply
    Camilla
    maj 15, 2017 at 1:19 pm

    Fedt – tusind tak for svar jeg går lidt tilbage i dine indlæg. Vi elsker alt hvad området har at byde på men for pokker det er dyrt Vi er nemlig ikke helt enige om hvad vi skal gå på kompromis med – jeg vælger beliggenhed højest og min mand vil ikke have noget hvor der skal ordnes noget. Så det med en liste med fælles prioriteter er nok meget godt

  Skriv kommentar