Weekend, pendlerliv og en lækker rabatkode - Blondetoner
Hverdagsglimt

Weekend, pendlerliv og en lækker rabatkode

Indeholder affiliate.

 Hvis der er noget jeg skal vende mig til, så er det livet som pendler. Jeg forener mig nok aldrig rigtig med tanken om at det er sådan det er. Dog kan det ikke lade sig gøre på andre måder, når jeg skal til og fra arbejde. Jeg ved det er en vanesag, men det er svært at vende sig til forsinkelser, sporændringer, signalfejl og hvad DSB ellers kan finde på. Tag for eksempel i dag, hvor jeg havde fri 15.30, men først var hjemme 16.45 fordi togene køre uregelmæssigt, det er til at blive sindsyg af. Det er dyrebar tid, man bruger på ingenting og gerne vil hjem til sin familie.

Jeg kom hjem og forude venter en weekend helt uden planer. Fra søndag morgen til onsdag aften er jeg alene med pigerne, da Jon er væk. Vi skal hygge hele dagen i morgen og lave præcis hvad vi har lyst til. Elsker de weekender, hvor vi ingen planer har og bare tager det som det kommer. Måske vi tager en tur på legepladsen, men det er vist også det:)

LÆS OGSÅ “Når man føler sig udfordret”

Efter jeg er startet nyt job, kan jeg virkelig mærke hvor meget jeg værdsætter mine weekender. Endnu mere end førhen, nu hvor hverdagene er længere og mere koordinerede, så er weekenderne der, hvor vi kan slappe af og et lille pusterum fra hverdagen. Det betyder så meget. 

Pigerne er netop puttet for natten og nu står den på take away fra sticks and sushi, X faktor og afslapning på sofaen. I den grad tiltrængt efter en hård uge.

Forresten vil jeg da lige tippe om et godt tilbud. For i kan shoppe sko til hele familien med -20% LIGE HER – det gælder forårs og sommersko, altså fra de nye kollektioner. Alle de lækre brands er at finde, som Angulus Billi bi, Gardenia, Sofie Schnoor og mange flere.. alt i skal gøre for at få det 20% er at benytte jer af rabatkoden “SHOES20” ellers er det bare om at shoppe løs. 

Tjek også indlægget HER, hvis i vil shoppe:)

God weekend

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Søndagstanker og alene på matriklen - Blondetoner
    marts 5, 2017 at 8:59 pm

    […] dage med hygge, bagning og intet planlagt. Det er balsam for sjælen og som jeg skrev i indlægget her, så er weekenderne endnu mere dyrebare nu, hvor hverdagen byder på fuldtidsjob. Jeg sætter så […]

  • Skriv kommentar