Weekend når det er allerbedst... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Weekend når det er allerbedst…

Jeg har haft så meget brug for en weekend som denne – bare os fire. Vejret har vist sig fra sin bedste side med solskin og massere forårsstemning. Weekendmorgener med massere hygge, nybagte boller og morgen hår, det hele giver så god mening. Vi har tilmed været produktive og hygget os på en og samme gang.  Så skønt at sidde ved morgenbordet så længe man har lyst, uden en bagkant med aflevering i vuggestue, børnehave og job man skal møde ind til. Langsomme morgener uden stress og jag, det er guld værd. 

I går var begge pigerne til frisøren og blive klippet fo første gang, der røg 10 cm på dem hver, så nu er sommerfrisuren klaret.  Vi havde bokket tid lokalt i Virum hos det der hedder Kids Cut, der udelukkende klipper børn. Jeg må dog sige, det er godt betalt og jeg måske havde forventet lidt mere. 400kr for begge, da der var søskende rabat. Men det tog hende under et kvarter at klippe dem begge. Selvom man på hjemmesiden booker for 30 min pr. barn. Selvfølgelig er det skønt det ikke tager for lang tid, men helt seriøst, hun redte håret igennem, samlede det bag på og klippede så lige over, mere var der ikke i det. Ikke noget med at klippe lidt etager eller andet. For lige at trække tiden lidt, fik de begge en orange stribe i håret, der selvfølgelig går ud efter vask, men noget være gris, for de havde det mere på hænderne, end i håret. Nu er jeg jo selv gammel frisør og jeg kunne selv have gjort det bedre, for det er ikke engang klippet lige hele vejen rundt. Så det er sidste gang jeg går der til og får pigerne klippet. Næste gang gør jeg det hellere selv, eller finder et andet sted. Så hvis i kan anbefale et godt sted, så smid endelig en kommentar.

Når men nok om frisør, udover det har det været en skøn weekend, hvor vi har været en masse ude i det gode vejr. Vi tog en tur til Lyngby med toget, for det synes pigerne er det fedeste, altså at køre tog. Så fik vi en is og hjem igen med toget. Utroligt hvor lidt der skal til, før det falder i god jord hos en to- og treårig. Udover at nyde det gode vejr i haven, så har vi fået ryddet lidt op i kælderen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at efter vi flyttede op, så har vi lukket døren til kælderen og bandet den langt væk. Så rod har været rod og flyttekasserne har ikke pakket sig selv ud. Så nu skulle det være og vi har nået en del. Vi har et rum hvor vi har sat nogle billige stigereoler op, med plastikkasser, for at få system i det hele og så er det ellers bare om at starte fra en ende af. Der var og er en del at komme igennem, men det er blevet super godt. Vi er ikke færdige, men er kommet et godt stykke af vejen, så det er skønt at der sker lidt på den front også.

I dag har været endnu en skøn dag, som pigerne i den grad har glædet sig til, for vi var inviteret i cirkus, af cirkus Arena (sponsoreret), der netop har skudt gang i deres årlige sommerturné. Så vi har brugt eftermiddagen ved Bellahøj i bedste cirkusstil. Der er blevet spist pølser, is, slik, popcorn til vi var ved at revne, alt imens vi nød et fantastisk cirkussjov, med heste, elefanter, hunde, akrobater, dansere, klovne og i spidsen for det hele, var motor Mille, som fortælleren hele vejen igennem og selvfølgelig en stor del af showet. Dem med børn er godt klar over hvem hun er og det er børnene bestemt også. Hvis ikke man lige ved hvem hun er, så er hun en af værterne på Ramasjang.

Molly var sågar oppe og ride på en lille pony. Der smeltede mit morhjerte en smule, for som gammel elite rytter, så varmer det at se sin toårige på hesteryg, dybt koncentreret og med et stort smil på læben. Vi havde den bedste eftermiddag og begge piger var meget begejstret hele vejen igennem. Jeg havde frygtet Molly måske ville blive utålmodig, da hun stadig er lige lille nok til at komme med på den slags, men nej, hun var med fra start til slut, især når der var dyr på scenen, så ville begejstringen ingen ende tage. Det har været den hyggeligste da og bestemt ikke sidste gang vi tager i cirkus.

Det er skønt med weekender som disse, hvor vi kan være sammen som familie og giver pigerne nogle gode oplevelser. Jeg har nydt det hele til fulde og det har været så tiltrængt. I morgen starter en ny uge og med en weekend som denne, så er det lige til at klare.

Forresten så vil jeg da lige komme med et lille søndagsshoppe tip, for resten af aftenen, kan i spare 20% hos boozt på udvalgte nyheder og udsalgsvarer LIGE HER, ved at benytte koden “NOW20”. Så hvis man lige synes dankortet skal svinges lidt her til aften, så er det en god undskyldning:)

Vi slutter lige af med nogle hyggelige billeder fra weekenden.

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Majken
  marts 26, 2017 at 9:08 pm

  Lyder som en dejlig weekend.
  Øv med frisøren, mine to unger bliver klippet i Herlev, hos frisør Charlene på Gl. Klausdalsbrovej. Hun er super grundig og bruger den halve time man har booket på hver klipning, min søn er 16 mdr og min datter 4 år. Min datter får endda vasket hår inden og er bare så stolt over at få samme tur som mor 🙂 Hun kan varmt anbefales selvom det selvfølgelig er lidt fra Virum. Jeg gav 375 for dem begge, indtil 3 år er prisen 175 pr barn, derefter 200.

  • Reply
   Camilla
   marts 26, 2017 at 9:30 pm

   Ja det har været den bedste weekend Ej det lyder som en god oplevelse, præcis det jeg havde håbet. Herlev er ikke så langt væk, så det køre jeg gerne, hvis det er det værd og fornuftigt med prisen.. tak for tippet.. god aften

 • Reply
  Anita
  marts 26, 2017 at 9:20 pm

  Jeg får Karla klippet hos New Hair Shop på Værnedamsvej. De er smadder søde og dygtige – og børneklip foregår i kælderen med popcorn og film. Bonus der er gide butikker og cafeer lige i nærheden.

  • Reply
   Camilla
   marts 26, 2017 at 9:33 pm

   Ej det lyder så hyggeligt Anita, det vil jeg huske for fremtiden.. tusind tak for tippet.. gode butikker i området er jo altid et plus.. god aften

  Skriv kommentar