Vinterjakker & frakker - Blondetoner
Mode og livsstil

Vinterjakker & frakker

Reklame Med efterår og sæsonskifte, følger også en koldere årstid og inden længe skal jakkerne findes frem. Nu hvor sommeren er på hæld, begynder jeg for alvor at glæde mig til at hoppe i de varme striktrøjer og tykke jakker. Der er nu noget hyggeligt over denne årstid og så indbyder den jo til en masse hygge, så vel indenfor, som udenfor, men det kræver lige vi har tøjet til det når vi skal være ude.

Derfor har jeg funde 8 meget fine vinterjakker og frakker, der alle er super lækre og rammer plet i dette års modebillede. Der er lidt for enhver, korte, lange, med prints og de tilmed den helt enkelte frakke. Måske det kan være inspiration, hvis i går med tanken om en ny jakke til jer selv og så vil jeg lige tippe om at flere af dem fåes med 20% i dag, så det kan være hver at tage et kig på.. Jeg har selv lidt svært ved at vælge, men tænker den blå leopard frakke fra Inwear skal klikkes hjem, der er bare noget over den, ellers den klassiske rosa dunjakke fra Esprit. Den er fin og enkelt til hverdagsbrug. Den blå pels fra Stine Goya er altså heller ikke til at stå for.. WAOW.

Vinterjakker og frakker

Direkte links til alle jakker og frakker

 ( Stine Goya blå faux fur  // Baum und pferdgarten army jakke  //  Tommy hilfiger Hvid faux fur // Polo Ralph Lauren sort frakke // Inwear blå leopard frakke // Esprit rosa dunjakke // Selected femme grå frakke // Esprit rosa dunjakke )

vinterjakker_vinterfrakker

God søndag og god shoppelyst

(Indlægget indeholder affiliate links)

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar