Vinterens sko og støvler med op til 30% rabat - Blondetoner
Mode og livsstil Tilbud og rabatkoder

Vinterens sko og støvler med op til 30% rabat

Traditionen tro her på bloggen, så er det blivet tid til lidt søndagsshopping. Hvad er mere passende, når regnen siler ned og det er hundekoldt udenfor, så luner det altid med lidt internetshopping. Jeg har fundet nogle af efterårets fineste støvler og sko frem til jer i dag og bedst af alt så er der op til 30% at spare. Efterår er lig med regn og derfor er de faktastiske Ilse Jacobsen gummistøvler også med på listen, da de er uundværlige på denne tid af året. De fåes i en masse fede farver og i en både lang og kort model. Generelt kan Danmark jo godt vise sig fra sin våde side, så gode gummistøvler er vel på sin plads og så med 30%.

Derudover har jeg fundet lidt blandede sko og støvler frem, som helt bestemt er vinteren værdig:) Direkte links finder i under billedet. Hvis ikke i i fandt hvad i søgte, så er der mange flere modeller her alle med op til 30% rabat.

God Søndag

shoppesoendag-sko-stoevler-rabat

Ilse Jacobsen gummistøvler HER //  Bianco støvle HER // Angulus chelsea boot HER // Angulus vinterstøvle HER // Carla F slangeskinds boots HER // Peter Kaiser lang støvle HER // Apair langskaftet støvle HER // UGG vinterstøvle HER // Billi bi støvle HER // Bianco laksko HER


Hvis i har elektronikglade børn, så tjek indlægget her – også gode bud på julegaveønsker:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar