Vinterens accessories til børn - Blondetoner
Børnemode

Vinterens accessories til børn

vintertoej_boern1

Det her indlæg kommer lidt i forlængelse af mit indlæg om vintertøj til pigerne og nu hvor kulden for alvor har sat ind, så er det på tide at finde huer, handsker og halstørklæder frem. Det kommer lidt bag på mig, hvor koldt det er blevet og lige nu har jeg lidt krise over, at alt mit vintetøj er pakket ned i en flyttekasse, somewhere i kælderen, så jeg køre lidt lag på lag stilen, med ekstra tykke trøjer og så selvfølgelig halstørklæde. Men hvis jeg kunne så var jeg hoppet i min parka her til morgen, for hvis der er noget jeg ikke bryder mig om, så er det at fryse.

Som i kunne læse og se i indlægget her, så er pigernes vintergarderobe ret godt på plads med jakker, flyverdragter og støvler, men nu har vi også fået styr på de sidste små ting, nemlig vinterens accessories. Der er lige et  lille hængeparti nemlig de tykke vanter, dem de skal bruge, når vinteren for alvor kommer, så det skal jeg lige have købt, men ellers er der styr på det. Jeg tror de bliver de her, da det var modellen vi havde til Vigga sidste år og de sad super godt fast, ellers er et godt bud også denne. Måske Vigga er stor nok til at få en rigtig handske, så ville et godt bud være denne, men det kan også være de bliver for store til hende, hun ligger lige på grænsen. Jeg tænker bare det er federe og nemmere at lege med rigtige handsker.

Som i kan se på billedet er der styr på huer og halstørklæder. Et sæt til hver af pigerne, Vigga har fået det i grå og Molly i mørkegrå og brun, ret fint og super lækker kvalitet, det hele fra Huttelihut. Faktisk har vi siden pigerne kom til verden sværget til Huttelihuts lækre huer, både elefanthuen og de almindelige huer og i år har vi som noget nyt også kastet os over halstørklæderne, der er mindst lige så lækkert og i samme lækre uldkvalitet, som alt det andet. Den fantastiske elefanthue med uld udvendig og velour invendig er selvfølgelig også indkøbt i år og så går den rigtig godt ned på hals og bryst og også nakken, så kulden ikke kommer ind. Find et fint udvalg her

Derudover har de de fineseste i lammeskindsluffer til børn og jeg har selv lammeskindshandsker og det er altså noget der holder de små fingre varme.

Udover det har vi også fået købt termostøvler til Vigga, den fantastiske Aigle termostøvle, der holder til det hele og et rigtig godt supplement til vinterstøvlen, når det er rigtig sjap vejr. Jeg havde jo håbet Molly kunne arve Viggas fra sidste år, men den er lige det smalleste i skaftet, så der må vi nok investere i en ny. Jeg har luret lidt på denne fra Melton eller denne fra Bisgaard, men måske i har nogle gode bud på termostøvler der ikke er for smalle i skaft og fod, så smid endelig en kommentar, ellers tror jeg vi må en tur ud i butikkerne og prøve de forskellige modeller af:)

Hvis i mangler inspiration til lækkert prisbilligt termotøj, så læs med i indlægget her 🙂

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  oktober 13, 2016 at 9:23 pm

  Jeg kan ikke anbefale termostøvlerne fra melton.
  Jeg prøvede at købe dem hjem til Wilma sidste år, men returnerede dem igen. De var meget tunge og klodsede.
  I stedet endte vi med Kavat Gimo, de er virkelig fantastiske.

  • Reply
   Camilla
   oktober 16, 2016 at 10:09 am

   Tak for input er de også gode til brede fødder og tykke ben?

 • Reply
  Line Ruth
  oktober 17, 2016 at 7:37 pm

  Skriv endelig hvis du finder frem til de perfekte termostøvle til brede fødder og tykke ben 🙂

  • Reply
   Camilla
   oktober 18, 2016 at 8:04 pm

   det skal jeg gøre:)

  Skriv kommentar