Vinterens jakker og frakker med -20% - Blondetoner
Mode og livsstil Tilbud og rabatkoder

Vinterens jakker og frakker med -20%

Selvom temperaturen er dalende og vi går mørkere og koldere tider i møde, så har solen skinnet smukt og Virum i dag og det kan man jo ikke klage over. Jeg har egentlig bare en lille lørdags information, som jeg er sikker på de shoppeglade vil blive rigtig glade for. Der er nemlig 20% at spare på alle de fine nye vinterjakker og frakker HER, så hvis man mangler sådan en, så er det om at slå til denne weekend. Der er så mange fine modeller i blandt og fra alle de lækreste brands.

Alt i skal gøre for at få de 20% er at benytte rabatkoden COLD20 inden i tjekker ud. Der skal shoppes for 999,- før koden kan anvendes og det gælder alle jakker og frakker markeret med ikonet cold20.

Jeg har samlet et par af mine favoritter, som måske kan friste lidt eller være inspiration, hvis ikke så finder i hele udvalget HER. og skal der shoppes til børnene så er det HER og til de kære mænd HER.

Så er der vist kun tilbage og ønske fortsat god weekend og shoppelyst til dem der skulle blive fristet:)

 

 

Affiliate links

// Grå frakke HER // Blå frakke HER  // Rosa frakke HER // Armygrøn dunjakke HER // Lys quiltet frakke HER// Rosa ruskindsjakke HER //  Sort dunjakke HER  // Armygrøn qulitet frake HER //

 

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar