Vinter favoritter - Blondetoner
Mode og livsstil

Vinter favoritter

Vinter-favoritter

1. Wuth Cashmere hue // 2. Lala Berlin tørklæde // 3. IQ Berlin Parka // 4. Ganni støvler

Min vintergarderobe trængte lige til lidt fornyelse – Specielt nu hvor jeg går på barsel og skal ud og trave lange ture med barnevognen – Eller det var vidst bare en dårlig undskyldning for at købe noget nyt.. Indtil videre har vinteren været ualmindelig mild i år og vi har ikke haft andet end et par enkelte Nætter/morgener med minusgrader, så det kan man ikke klage over, hvis man som jeg ikke er den store fan af vinter. Jeg er typen der kun skal have vinter i små doser, så kan det være meget hyggeligt. En hvid jul er nu også smukt, men det er der vidst lange udsigter til –  men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig:)

1. Den super skønne cashmere hue kendetegnet med den store lækre pelskvast til 900kr fra danske WUTH CASHMERE. De gør det virkelig godt og alle deres styles er i den skønneste cashmere kvalitet – så meget lækkert at finde på deres side, så det er helt sikkert et besøg værd KLIK HER mit næste køb bliver klart et skønt sæt med bukser og cardigan, det vil jo være skønt at kunne tulle rundt i her hjemme.

2.  Lala Berlin tørklædet i grå til 2800kr – Noget der virkelig har stået højt på ønskesedlen her hjemme i rigtig mange år, faktisk de sidste 7.. Så det var næsten som en drøm der gik i opfyldelse, da jeg fik det af min mand i 2 års bryllupsgave, eller rettere sagt jeg var selv med ude og købe det og har ikke snakket om andet end det tørklæde, så tror efterhånden han var godt træt af at høre på mig:)  Tørklædet fåes i et utal af lækre farver og print, så det kan være virkelig svært at vælge. Derudover laves tørklæderne nu også til børn i den samme lækre cashmere kvalitet, så det er da helt klart noget Vigga skal have når hun bliver lidt større og måske også lillesøster. KLIK HER

3. IQ berlin Parka – så bliver det simpelthen ikke mere lækkert hvis du spørger mig.. Jeg har længe været ude efter en rigtig lækker parka og har haft kig på flere.. Men der var ingen tvivl da jeg prøvede denne skønne sag fra tyske IQ Berlin til 5700kr, købt hos Plus Fine på Østerbro, der sælger alle de skønneste mærker inklusiv deres eget brand Plus Fine. Du kan følge dem på instagram, hvor de ofte inspirerer med nye lækre varer fra butikken. Butikken at finde på Østerbrogade 51A. 2100 København Ø, helt klart et besøg værd.

4. Sidst men ikke mindst de lækre skind støvler fra Ganni, modellen hedder Masha Texas til 1499kr. Den fåes i både sort og Cognac. Dog er den efterhånden sværd at opdrive  i de forskellige butikker. Men de kan blandt andet fåes hos Boozt.

Følg endelig med på BLOGLOVIN og INSTAGRAM – så går i ikke glip af noget

God aften til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar