Veloverstået operation, valgaften og 200% mor - Blondetoner
Hverdagsglimt

Veloverstået operation, valgaften og 200% mor

image

Ja der sker lidt i den lille familie. Vi ligger i hvert fald ikke på den lade side. Om det er til den gode eller mindre gode side det kan diskuteres.

Mollys hoste (asmatisk bronkitis) fylder en del og det er en hård omgang for hende, når hun er så lille og den manglende forståelse gør det umuligt at forklare hende, hvorfor det er nødvendigt med den forbistrede maske. Det er for hendes eget bedste og det skulle gerne hjælpe hende på sigt. Indtil videre er der ikke sket den store forskel, men jeg går ud fra det lige skal virke. Jeg skal ringe til lægen i morgen for lige at holde det ajourført, for måske hun skal på en anden form for medicin. Forresten vil jeg lige sige tusind tusind tak for alle jeres søde kommentarer til indlægget om Molly, i er skønne:) TAK

Når, men for det ikke skal være løgn, så har vi da også lige ladet far gennemgå en en knæoperation. Det var planlagt og han har længe døjet med dårligt knæ, så uden tvivl, det skulle fikses.. Han var en tur forbi privatklinikken Solbjerg Klinik der har speciale i knæskader. Det var en helt igennem fantastisk service, hvis man kan sige det om en operation. Simpelhen så professionelt et team, hele vejen igennem, så hvis nogle andre døjer med knæskader, så er klinikken klart et besøg værd. Jeg har selv fået den anbefalet og jeg anbefaler den gerne til andre..

En knæoperation som denne syner ikke af meget umiddelbart, men men men min kære mand er nu sat ud af spillet for en stund.. Som i, han må slet ikke lave noget den første uge, han skal bare ligge stille med benet oppe. Det gør, at jeg skal være 200% på i forhold til det hele både med børn og huslige pligter, Indkøb, madlavning, putning, hente og bringe fra vuggestue.. Puha jeg skulle hilse og sige, at det er pænt hårdt.

Dyb dyb respekt for alene mødre og endnu mere for alene møde med flere børn, specielt når de er så små som vores, for filan det kan altså være hårdt. Ud over børn skal jeg jo også sørge for manden, så det føles næsten som at have “3 børn” :p Men men men, jeg minder lige mig selv om, at det kun er for en kort stund, så det går lige..

Vi er stukket af hjemmefra og har vendt næserne mod sommerhuset hvor en forlænget weekend skal nydes.. Børnene er puttet, manden placeret solidt på sofaen med benene oppe. Slikskålene er fundet frem og der er dømt hyggeaften og valg i fjerneren.

I ønskes alle en hyggelig valgaften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar