Vellykket DIY projekt.. "genbrugstræ og sand" - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

Vellykket DIY projekt.. “genbrugstræ og sand”

image

Som lovet, så kommer her et lille skriv om et lille projekt, der har været undervejs længe. Med to små børn og en ellers ret presset hverdag, så kan der godt være lidt langt fra tanke til handling, når vi snakker gør det selv projekter.

Men nu hvor vi har holdt ferie i sommerhuset, så bliver der lavet lidt, men mest slappet af. Det er vigtigt at slappe af når der er ferie, man skal ikke kimse af langsomme hyggedage med familien.

Når men tilbage til vores lille projekt, som selvfølgelig omhandler vores små guldklumper, hvad ellers:p Nu har jeg jo en ret så handy mand, hvis jeg skal sige det selv, hvilket jeg er evigt taknemmelig for, for jeg er absolut ikke handy. Jeg er vidst bedre til at forklare hvordan jeg gerne vil have det skal være og så er det ellers Jon der må i gang med at “arbejde”.

Nu hvor vi har  en  stor lækker have i sommerhuset og indtil videre EN meget aktiv lille pige,  som elsker at tumle og være uden for, så måtte en sandkasse jo være på sin plads, for hvis der er noget hun synes er fedt, så er det sand.

Selvfølgelig  skal hun da have en sandkasse i haven og inden længe kan Molly også være med, så den er lavet lidt større, end de normale små sandkasser man køber. Den måler vel 150 x 150 cm og bedst af alt så har Vigga selv været med til at bygge den.

Grunden til det pludselig blev lavet her forleden aften, var egentlig at vi har en kæmpe bunke med overskuds brædder fra terrassen blev lavet og tanken var, at det bare skulle ud, men nu er det meste blevet til en sandkasse til pigerne og der blev faktisk også til en buk til Jon, så har han et sted han kan save og gøre ved, mens vi stadig har en masse små hængepartier og så kan den samtidig bruges som klatrestativ.. Win win..

Jeg er totalt fan af den nye sandkasse og det skulle jeg hilse og sige, at Vigga bestemt også er.. Vi har netop fået sand i den her til eftermiddag. Faktisk har hun ikke lavet andet end at lege i sandkassen, så det må siges at være et vellykket DIY projekt.. Og så er jeg fan af at få brugt det man har..

Næste projekt er en form for legestativ, der skal gå ud fra husets tag og ud på græsset, så man kan hænge gynger ned fra.. Det skal nok blive godt når det engang bliver til noget. Ideerne fejler i hvert fald ikke noget

Jeg læste forøvrigt, at man anbefaler at kommer et net over sån en sandkasse, så man undgår at der kommer katte og ræve, der både det ene og det andet.. Det gøres for at undgår det lukker helt tæt med et låg, for så kan sandet ikke tørre ordenligt. Det er i hvert fald hvad jeg har læst, så vi skal have skaffet et net inden længe.

Vi har selvfølgelig lagt en dug i bunden af sandkassen, så der ikke vokser græs og ukrudt op igennem.. Der er også lavet en kant på sandkassen, så de har mulighed for at sidde der, ellers kan der jo passende laves et par sandkager, som sælges for et par ostehapsere:)

god aften til jer

imageimageimageimageimageimage  image

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Cecilie
  juli 20, 2015 at 9:22 pm

  Åhr, det ser dejligt ud. Har jeg ret i, at jeg sommerhus ligger i sjællands ode området? Hvordan er det område, for vi overvejer det lidt 🙂 Men jeg kender det slet ikke, så er der nogle steder, der er bedre end andre?
  Tak for en god blog 🙂

  • Reply
   blonde toner
   juli 22, 2015 at 12:32 pm

   Hej Cecilie

   Tak fordi du gider at læse med 🙂 ja vi har sommerhus på vej mod sjællands odde.. Nærmere betegnet vig.. Personligt er jeg super glad for Vig, og det ligger jo ude mod kysten.. Rørvig er også super hyggeligt og der hyggelig havn med flere spisesteder og sån.. Men en god ide er at køre lidt rundt i området og se hvor man synes der mest hyggeligt:) personligt er jeg glad for noget hvor der ikke er for langt til vandet..

  Skriv kommentar