Velkommen til Blondetoner.dk - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Velkommen til Blondetoner.dk

Velkommen til mit “Mommyblog” univers

Jeg har gennem de sidste mange måneder gået med tanken om en blog og nu skal det være. 1. dec blev dagen hvor jeg officielt vil kalde mig selv for “blogger” og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og dele ud af mine tanker og erfaringer, såvel gode som dårlige, primært inden for området “det at være mor”

Det var for mig på tide at tage næste step, hvilket er en blog, hvor jeg mere detaljeret kan få lov at udfolde mig og dele min passion for mode og livsstil til både mor og barn – Mon ikke der også kommer en lækker giveaway eller to med tiden, samt en masse gode tips om eventuelle rabatter:)

Bloggen tager sit afsæt i min Instagram profil @blondetoner hvor i selvfølgelig også er mere end velkommen til at følge med. Jeg nyder at dele mine hverdagsglimt og selvfølgelig er det Vigga min vidunderlige datter på 1 år, der får en stor del af opmærksomheden og med termin om 10 dage med en lillesøster, så skal der nok blive en del at se….. Der bliver med garanti delt et godt råd eller to – med 2 graviditeter inden for to år, så føler jeg efterhånden, at jeg er en smule inde i “gamet”

Jeg håber i har lyst til at følge med i mit lille foretagende og smid endelig en kommentar, hvis i føler for det. Målet er at bloggen skal være personlig, hyggelig og ikke mindst inspirerende, så det vil jeg prøve at leve op til:)

I har selvfølgelig også mulighed for at følge med på BLOGLOVIN

migogvigga

– Det var vidst alt for nu – Glædelig 1. december –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Louise Petersen
  maj 25, 2015 at 11:16 am

  Sjovt billede, umiddelbart da jeg så det tænkte jeg at det er et billede fra gamle dage. Måske pga. den sort/hvid effekt og de manglende farver, og så at man kan se det er i byen og der er meget plads og få biler.

  Men efter at have læst teksten kan jeg godt se at det ikke kan være særligt gammelt… Har du selv tænkt over det? 🙂

  • Reply
   blonde toner
   maj 25, 2015 at 7:27 pm

   Ja jeg har det billede særlig kært, specielt fordi det har en oldschool effekt og barnevognen er oså i den gamle stil, så når det så bliver gjort sort og hvid er det så fint:)

  Skriv kommentar