Vejle here we come... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Vejle here we come…

image

Begge børn er placeret sikkert i hver sin autostol på bagsædet og turen går nu mod det fynske og videre til Jylland, helt præcist Vejle.

Først et pit stop på Fyn, hvor pigerne skal passes af farmor, der glæder sig sån til at få dem på besøg. Jeg prøver at overbevise mig selv om, at det nok skal gå, hvilket det helt sikkert nok skal, det er vel bare det man kalder “mor-har-svært-ved-at-give-slip” et dilemma mange mødre helt sikkert kan genkende.

Er faktisk helt overbevist om at de er i de bedste hænder og nok skal blive forkælet lidt for meget, som man ko ofte gør hos bedsteforældre:) Det er nok mere mig, der har helt vildt svært ved at give slip, da vi jo ikke har så mange pasnings muligheder i hverdagen, så vi er ikke vant til at få passet. Jeg ved godt, at det er sundt for alle parter og jeg vil gerne have at pigerne får andre omkring sig som de er trygge ved, så det er da et skridt i den rigtige retning og nu drejer det sig jo kun om godt og vel 24 timer.

24 timer, hvor mor og far skal nyde hinandens selskab og tosomheden. Som nogle sikkert har opdaget, i hvert fald de af jer der selv er blevet forældre, så har man ikke tid på samme måde til at dyrke sit parforhold.

Vi har booket opholdet for et par måneder siden og inderst inde, trods ængstlighed for at give slip og lade andre tage over for en stund, så har jeg virkelig glædet mig til, at have lidt voksentid og blive forkælet med lækker mad, spa og så håber jeg at stedet lever op til mine forventinger, nu hver jeg har hørt, så meget godt om det..

Når men nu vil jeg trække stikket ud og nyde en velfortjent get away med manden min, mon ikke også vi skal dele en flaske rødvin eller to, det tror jeg nok:)

God weekend skønne mennesker

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

7 Kommentarer

 • Reply
  Anja
  juli 11, 2015 at 10:51 am

  God fornøjelse

  • Reply
   blonde toner
   juli 11, 2015 at 12:04 pm

   Tusind tak✌️

 • Reply
  Pernille Karlsen
  juli 11, 2015 at 11:10 am

  Du må nyde din get away! Vejle er en skøn by! 🙂

  • Reply
   blonde toner
   juli 11, 2015 at 12:03 pm

   Mange tak:)

 • Reply
  Therese
  juli 11, 2015 at 11:48 am

  Nyd det! Jeg har selv en lille pige på ca. syv måneder, som ikke vil tage flaske (eller sut), så vi har pt. ikke mulighed for at bruge det ophold vi også har købt på Vejle Fjord. Jeg kan ikke finde det indlæg, hvor du beskriver, hvordan det lykkedes jer.

  • Reply
   blonde toner
   juli 11, 2015 at 12:02 pm

   Tusind tak:) håber jeg kan få slappet af og nydt det.. Vi forsøgte os med at give flaske om sen aften lige inden hun vågnede for første gang.. Så hun fik den i søvne og det fjorde hun accepterede det.. Ellers læs indlæg “når kun den ægte vare er god nok” og så se kommentarerne:) håber det lykkes foe jer

 • Reply
  Maria
  juli 11, 2015 at 3:15 pm

  God fornøjelse! Var på Vejle fjord for ca. 3 uger siden, dog kun et aftenarrangement i de termiske bade – men det er så lækkert og virkelig et godt sted at medbringe sin bedre halvdel. Nyd det!

 • Skriv kommentar