Vælg med omtanke og god samvittighed - Blondetoner
Sponsoreret

Vælg med omtanke og god samvittighed

neutral1

Jeg ved ikke med jer, men jeg er blevet ret så bevidst omkring de produkter jeg køber, især når det drejer sig om plejeprodukter og produkter der i det helet taget kommer i nærkontakt med min hud og ikke mindst pigernes hud. Derfor blev jeg også rigtig glad, da Neutral tog kontakt og spurgte om jeg ville dele mine neutral favoritter, for selvfølgelig vil jeg det, når det er et mærke vi selv benytter meget i hverdagen. Jeg har ikke altid været så bevist, som jeg er i dag med de valg jeg træffer, men man har et standpunkt til man tager et nyt og det er aldrig for sent, at begynde og tænke mere over, hvad de produkter vi køber, rent faktisk indeholder.

Man kan vist roligt sige, at jeg har taget rollen som mor til mig og er blevet ekstra opmærksom på hvad jeg køber af produkter til pigerne. Jeg har nok været ret uviden, når det kommer til stykket – parfume, parabener og alverdens kemi var ikke lige det jeg tjekkede først, når jeg stod med er produkt i hånden, men det er det i langt højere grad blevet. Jeg vælger mine produkter med omhu, da jeg ikke har lyst til, at udsætte mig selv, eller mine børn for unødige og skadelige stoffer. Derfor er vi også storforbrugere af Neutrals produkter. Et mærke som de fleste nok kender, men måske glemmer lidt og rent faktisk er alle deres produkter allergitestet og kan bruges med god samvittighed, samtidig med at de sælges til en super god pris, hvor alle kan være med. Formentlig er der mange af jer der allerede bruger deres produkter og kender til deres værdier.

Her hjemme har vi altid brugt neutral vaskepulver. Det er faktisk noget jeg taget med mig hjemmefra, da min mor altid har købt det og ligeledes med Jon, måske ikke så bevidst fra starten af, men det er det blevet. Det er blevet en fast del af vores indkøbsvaner og når der handles vaskepulver herhjemme, så står der ikke vaskepulver, men neutral, så ligger det ligesom implicit i ordet. Neutral står bag en lang række af produkter og henvender sig i høj grad til børnefamilien, hvor man ikke vil gå på kompromis med kvalitet, men samtidig også ønsker prisvenlige produkter.

Især deres Intensive Repair creme er værd at nævne, den er perfekt til både børn og voksne og kan bruges til det meste, så hvis der er røde kinder, tørre hænder eller blot nogle områder på huden, der har brug for lidt ekstra pleje, så er den genial. Selvfølgelig uden alverdens kemi, ingen parabener, ingen farvestoffer og helt uden parfume. Den er specielt god til sart hud, så den kan med fordel bruges til de helt små.

Neutral er netop blevet nomineret til en Allergi Award i kategorien “bedste hudvenlige produkt” der er en kategori, hvor produkterne er nomineret af forbrugerne, så det gør det altså ekstra prestigefyldt at vinde. Jeg vil selvfølgelig gerne være med til at støtte op om Neutral og deres produkter, da vi er meget glade for det her hjemme. I kan stemme HER , hvis i ligesom jeg synes, at de gør det godt og fortjener at vinde denne pris. I kan stemme frem til den 11. april.

neutral

God aften

(Indlægget er sponsoreret af Neutral)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar