Ulvetime(r), divanykker og forældre under pres... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Ulvetime(r), divanykker og forældre under pres…

diva

Det er nok nogle af de ord, der bedst beskriver vores hverdag i øjeblikket. Inden længe runder Molly 10 mdr og hun er ikke en der har travlt med at komme frem, selvom hun mentalt meget gerne, både vil kravle, stå og gå, men koordinationen og evnen rækker ikke til mere end at side, komme på knæ og møve sig frem som en anden soldat, det skaber store frustrationer hos den unge dame.

Vores eftermiddage og aftener er lidt af et cirkus i øjeblikket, om det er et af de famøse tigerspring også kaldet udviklingsspring, eller om det er tænder der driller, det vides ikke. Det kan også være noget helt tredje. En ting er sikkert og vidst, Molly er ikke helt sig selv i øjeblikket, forstået på den måde, at hun har ekstreme hurmørsvingninger. Hun kan det ene øjeblik sidde og hygge sig og det næste øjeblik være helt hysterisk, så hysterisk at intet virker, så der skal virkelig tænkes kreativt. I virkeligheden har vi ulvetime fra vi kommer hjem fra vuggestue, til pigerne bliver puttet Kl. 19.. Så jeg skulle hilse og sige det kan være nogle meget laaaaange timer, specielt hvis man er alene med dem.. hvis ikke jeg konstant underholder eller har hende på armen, så er helvedet løs..  Så når der er ro i lejren er vi to meget trætte forældre.

I bund og grund har det nok også lidt af gøre med, at hendes to lure i vuggestuen, for det meste er relativt korte og det et der jo desværre ikke noget at gøre ved.. Nogle dage har vi sågar puttet hende til en tredje lur, hvis hun har været virkelig træt, det kan hjælpe en smule.. Men jeg er sikker på der sker en masse i hendes udvikling og så er det selvfølgelig stadig nyt for hende at være i vuggestue, selvom hun klare det rigtig fint, det er nok mest mor der denne gang har haft lidt mere svært ved det.. Men det er en helt anden snak, som vi slet ikke skal ind på her..

Ud over at Molly virkelig kræver meget, så er Vigga jo ej at forglemme. Hun ser sit snit til at prøve nogle grænser af, nu hvor hun kan se at mor og far har hænderne fulde.. Forståeligt nok, for det er vel hvad børn gør, altså søger opmærksomhed.. Noget vi prøver at være meget obs på. Vi deler os lidt op, så vi er der mest muligt for dem begge og det hænder da også at de kan bruge hinanden til lidt leg, men det er stadig lidt begrænset, så længe Molly er så lille og Vigga har til tider lidt svært ved at forstå, at man ikke bare kan tumle rundt med hende og lege vildt endnu..

Uden at vide det, så tænker jeg det bliver nemmere med tiden.. Selvfølgelig vil der altid komme udfordringer og i takt med de bliver ældre, så bliver det nogle andre af slagsen.. Vigga har allerede divanykker, hvor mon hun har det fra, den bestemte unge dame, ja billedet siger vist det hele;) Alt er bare, “kan selv, vil selv” og hvis ikke hun får sin vilje, så kaster hun sig ned på gulvet og skaber sig som en anden diva.. Så det arbejder vi lidt på at komme til livs.. Men forestil dig lige du gerne vil det hele og oppe i hovedet tror du, at du kan det hele, men når det kommer til stykket, så er det ikke helt tilfældet.. Det kan være det ikke lykkes at lyne jakken og det skabe store frustationer, for selvfølgelig må vi ikke hjælpe..

Vi tager det hele med, divanykker og tigerspring. Jeg er sikker på vi ikke er de eneste der oplever den slags, det er vel så normalt som noget overhovedet kan være, men nogle er selvfølgelig i højere grad ramt end andre..

Lige nu nyder jeg freden og roen og vil spise et stort stykke gåsebryst, samtidig med at jeg skal se Nordskov på tv 2 play, da jeg ikke fik set det i mandags..

XX

Camilla

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar