Ultimative sommernegle "priser hvor alle kan være med" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Ultimative sommernegle “priser hvor alle kan være med”

image

Jeg har vovet mig ud i noget lidt vildt denne gang, for ikke at sige en smule hidsigt. nogen vil sikkert mene det er for meget, men jeg er vild med det:)

Når nu ikke sommeren viser sig fra sin bedste side, så tænkte jeg at neglene måske kunne hjælpe lidt på det.. Så jeg er gået All in på den lækreste meget hidsige orange farve, den er vel nærmest det man kalder neonfarvet, eller tager jeg helt fejl..

Desuden har to af neglene fået den fineste glimmer coat og resten har fået en mat coat. Det ser skide hamrende godt ud hvis du spørger mig, ja undskyld jeg bander, men de er altså virkelig blevet piv frække. De gør sig endnu bedre, med en lidt solbrun kulør – den ultimative sommerfarve.

De er selvfølgelig lavet af søde Rikke fra Negle KBH beliggende i Rødovre. Jeg må endnu engang slå et slag for de virkelig gode priser Rikke køre med, de ligger på et niveau hvor alle kan være med, så nu er der altså ikke længere nogen grund til ikke at få ordnet neglene. I finder priser mm. på Neglekbh.dk

Hvad endnu mere vildt er, så er mine egne negle nu grundlaget for de kunstige, med andre ord, så er de blevet så lange, så det er forstærkning på egen negl, hvilket er ret vildt når man er neglebidder. Jeg har endnu ikke oplevet en knækket negl eller nogen form for lifting, hvor den kunstige negl begynder at slippe, så kvaliteten af neglene er helt i top og jeg har prøvet et par steder gennem tiden.

I finder selvfølgelig alt den information i har brug for på neglekbh.dk . I kan også følge med på både Facebook og Instagram, hvor der er god inspiration at hente.. Og hvis i har specielle ønsker så garanterer jeg for, at stort set det meste kan lade sig gøre og tilmed af en, der virkelig kan sit kram.

Selvfølgelig skal i ikke snydes af lidt billeder, så de kommer her, selvom den lækre er virkelig svær at fange ordentligt på billeder, den er endnu finere i virkeligheden og to af neglene er med glimmer, hvilket heller ikke rigtig kommer til sin ret på billedet.

imageimageimageimage

– God fornøjelse hvis i lader jer friste –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Camilla Damsgaard
  juli 27, 2015 at 9:06 pm

  Jeg må altså bare give dig ret i, at det ser skide hamrende godt ud! 🙂 Super fine negle.

  http://outofstyle.bloggersdelight.dk/

  • Reply
   blonde toner
   juli 27, 2015 at 9:20 pm

   dejlgt at høre andre deler samme gode smag:P

  Skriv kommentar