Turen går til... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Turen går til…

Jeg har super travlt på job  disse dage og tiden flyver afsted. Vi er halvvejs i december og året lakker mod enden. Men inden det sker, så skal jeg på en lille juletur med to gode veninder. En tur jeg virkelig har set frem til og den kommer meget belejligt. Det er tid til at trække stikket ud for en stund. I morgen tidlig går turen nemlig til London baby.. En destination der altid har stået på min liste over storbyer jeg skal se og nu sker det og så i juletiden. Vi er afsted fra lørdag til mandag aften, så en forlænget weekend, hvor den står på tøsehygge, god mad og måske også et par drinks eller tre. Vi skal selvfølgelig også lurer på byen, som efter sigende skulle være sindsyg smuk i juletiden. Hvis i har gode input til hvad vi skal se eller opleve, så smid endelig en kommentar.

Det er altid fedt med inputs, eftersom jeg aldrig har været i London før.

Ellers ved jeg, at jeg er i gode hænder. De veninder jeg rejser med, har været i byen flere gange, så helt på bar bund er vi ikke. Hvem ved, måske der også skal   en smule, selvom kontoen nok ikke er helt enig..  Jeg har absolut intet pakket, vasketøjet ligger i bunker og kufferten er ikke fundet frem, så mon ikke jeg skal se at få styr på tingene inden vækkeuret ringer kl. 04.00. Børnene er puttet for natten med ekstra mange kys og kram, der er ingen tvivl om de vil blive savnet, men jeg glæder mig til bare at tøsehygge.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    En hård december og nytår 2018 - Blondetoner
    december 31, 2017 at 3:08 pm

    […] har været en noget hektisk og trist december. Som kunne læse i mit tidligere indlæg HER, lige inden jeg hoppede på et fly til London, så har jeg haft en ret travl december og derfor var […]

  • Skriv kommentar