Travl weekend - fra lejlighed til kælderhybel - Blondetoner
Hverdagsglimt

Travl weekend – fra lejlighed til kælderhybel

Så blev det igen mandag og vi har knoklet det meste af weekenden, som jeg også varslede lidt om i indlægget her. 

Pigerne har haft en skøn weekend hos Farmor og er blevet forkælet, præcis som man skal når man er hos sine bedsteforældre. Jeg priser mig lykkelig for vi har mulighed for at køre dem til Fyn og at de kan nyde en god weekend, især nu hvor vi har været presset op over begge øre, med flytning og husrenovering. Det tager mere på kræfterne, end man tænker over og det kan være svært at foretage sig en masse og være produktive med sådan to små banditter farerende rundt om benene.

Det har været en super løsning at få pigerne passet over weekenden og bedst af alt, så ville faktisk slet ikke hjem igen, så ved man det har været godt. De har hygget sig gevaldigt og så var de så heldige at farmor tog dem med til vandet og på bondegården ved siden af, hvor der både er heste, køer og bedst af alt kattekillinger. Behøver jeg sige mere, nej vel, det var et kæmpe hit. Vigga har ikke snakket om andet og hun har rykket sig enormt fra slet ikke at ville i nærheden af dyr til faktisk at ae en kat, så jeg er så stolt af min lille pige. Hun er vidt slet ikke så lille længere, jeg har bare svært ved at følge med..

Fra lejlighed til kælderhybel

Vi er kommet godt på plads i vores kælderhybel, som jeg så fint kalder det. Der har været run på og vi fik pakket og flyttet alt fra lejligheden i en container fredags og kørt den til Virum, hvor vi så har kunne tage det lidt af gangen. Ikke alt kan være i kælderen, så mens vi renoverer, så har vi den stående med de møbler vi ikke har plads til. Det er en super smart måde at flytte på, når man som os, har en periode hvor der bliver renoveret hus.

I mellemtiden har vi indrettet os i kælderen og jeg troede ikke jeg skulle sige det, men det er blevet så hyggeligt og vi har faktisk alt hvad vi skal bruge. Selvfølgelig er det ikke den vilde luksus, men vi har fint med plads og vi har tilmed fået lavet et lille kreativt køkken, med både ovn og kogeplader, så der kan blive kokkereret lidt:) Det er næsten ligesom at leve sin anden ungdom, nu hvor vi bor i kælderen. Jeg misundte altid dem af mine veninder der havde kælder med egen udgang da vi var teenagere, så det får jeg lov at prøve nu:) Selvfølgelig glæder vi os til huset er indflytningsklar, men det er ikke så slemt som frygtet at starte i kælderen. haven bliver allered flittigt brugt, så heller ikke der kan vi klage.

I får da lige et par billeder af vores kælderhybel, småt men godt.. Og ellers kan i fælge med på Snapchat 👻blondetoner

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Stof til eftertanke og et walk in closet... - Blondetoner
  august 6, 2016 at 8:08 pm

  […] bor fortsat i kælderen som jeg også skrev lidt om her og så bruger vi det meste af tiden i haven, det er lige til at holde ud. Jeg forstår slet ikke […]

 • Reply
  Dagen vi har ventet på... - Blondetoner
  oktober 25, 2016 at 8:33 pm

  […] om husets stand da vi overtog i sommers i indlægget her og da jeg skrev et indlæg om, at vi boede i kælderen, under lidt primitive forhold. Der har vi nu boet i 3,5 måned og selvom det har fungeret fint, så […]

 • Skriv kommentar