Traditionen tro.. "Magiske momenter" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Traditionen tro.. “Magiske momenter”

image

Vi nærmer os december måned – den skønne juletid.. Duften af jul, gløgg, æbleskiver, brændte mandler og alle de fine lys der præger bybilledet, er noget af det jeg glæder mig til hvert eneste år. Der er noget specielt og noget magisk over denne årstid. Indlægget er sponsoreret af ILLUM

Traditionen tro, så har ILLUM igen i år prydet deres vinduer efter årstiden, men dette år er ikke lig de andre år, hvor vinduerne har været præget af traditionel jul med nisser, gaver, guld, sølv og kunstigt sne. Nej de har taget deres vinduesudsmykning til et andet niveau og i lørdags løftede ILLUM sløret for nogle af de mest spektakulære julevinduer til dags dato – et unikt og eventyrligt 3D show, som vil blive vist i alle vinduerne på Strøget i ILLUM frem til den 26. december, så der er rig mulighed for at se de noget speciale vinduer..

Dette års julevinduer skal ses som en “oplevelse” i forhold til de overdådige julevinduer ILLUM ellers har præsenteret år efter år. Konceptet taler for sig selv og er ikke set før – en kombination af arkitektur, animation og teknologi danner rammerne for dette års julevinduer . Konceptet er udarbejdet af “We Create Magic” som er absolut førende indenfor 3D-animation på bygninger.

image

Managing Director i ILLUM, Jeanette Aaen forklarer lidt om tankerne bag

“Med dette års julevinduer har vi ønsket at give de forbipasserende en oplevelse. Vi har ønsket at skabe en helt anderledes form for udstilling, som nærmere skal ses som en kunstinstallation midt i København.”

Præcis de ord, skal man have i mente, næste gang man kommer forbi ILLUM. Vinduerne skal opleves, præcis som lyden der i år spiller en kæmpe rolle og så står de aller flottest om aftenen, hvor man for alvor kan fornemme samspillet mellem lys og lyd. I videoen kan I få en ide om hvad der venter, selvom det er super svært at få en ordentlig optagelse, det skal opleves.

[vidcore vid=”KJrjPr5J”]

Gør jer selv den tjeneste og læg vejen forbi Illums julevinduer, så kan man jo passende slå to fluer med et smæk og få købt lidt julegaver og spist nogle brændte mandler.

God weekend og husk lige at tjekke forrige indlæg, hvis I mangler sko, for der er netop gode procenter at spare, men KUN i dag

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar