To gange på en uge - Blondetoner
Hverdagsglimt

To gange på en uge

12605540_1032751013447689_3805262955640029661_o

Det er helt uhørt – jeg kan vitterligt ikke huske hvornår det sidst er sket. Normalt går der laaang tid mellem mine udskejelser i byen, men sidste uge blev det til to aftner ude for mig. Torsdag var jeg som skrevet i tidligere indlæg ude med en god veninde. En aften der bare skulle være stille og rolig med god mad og vin, endte med en all nighter på bodega, med massere alkohol, men det var så hyggeligt og totalt afslappet. Ofte er de der hyggeaftner der ender med en god bytur, de aller bedste.

Som modsætning til min bodega tur med øl og cigaretter, altså ikke røg fra min side, men jeg fik vist rigeligt med røg fra alle omkring mig, det kunne i hvert fald mærkes dagen efter, men i modsætning til den aften, så var der jo lige den der fødselsdagsfest i lørdags. I har sikkert ikke kunne undgå at se billeder derfra, eller burde jeg sige at blive spammet, ja sån går det når 156 bloggere er samlet til en og samme fest, så bliver der knipset løs.

Skærmbillede 2016-02-01 kl. 19.59.29

Bloggers delight fyldte 5 år og det blev fejret med et brag af en fest på Radisson Blue hotel. Festen var gennemført fra start til slut og der var gjort noget ud af det. Lige fra maden, til borddækning, oppyntning og sågar rødløber og pressevæg.. Sidstnævnte er noget jeg aldrig har gjort mig i før, men det var nu ret sjovt at prøve og en lille msule angst provokerende, især når størstedelen af bloggerne til festen er fashionable modebloggere, der virkeligt rocker the shit. Jeg var jo så heldig at følges med søde Maria Therese, der står bag bloggen Mamamaruska.dk og jeg vil sige vi gør det ret ok på billedet, selvom vi begge var en smule, eller burde jeg sige meget skeptiske ved situationen:) Dresscode var Galla og det havde folk virkelig taget til sig, så mange flotte kjoler.

Aftenen var hyggelig og jeg fik snakket med en masse søde bloggerdamer og mænd, personer som man føler man kender, men bare aldrig har mødt, det er altså lidt spøjst, men det var super hyggeligt og så mange skønne mennesker i blandt. Desværre når man jo langt fra at hilse på alle, så det bliver jo stadig en kende overfladisk, men sån er det med så store fester og alt i alt så tror jeg alle havde en fed fest og så skylder jeg vist lige et lille tak til Bloggers Delight for at være inviteret.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Galla weekend | MamaMaruska
    februar 2, 2016 at 8:10 pm

    […] Camilla fra Blondetoner var min partner in crime på den røde løber og det var skønt at være to!  (Ja, jeg er ikke […]

  • Skriv kommentar