Titlen som mor og ALT hvad dertil høre.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Titlen som mor og ALT hvad dertil høre..

image

Jeg må indrømme at jeg som andengangs mor, sagtens kan mærke en forskel fra første barn til andet barn. Jeg er slet ikke så nøjeregnende og nervøs som jeg var med nr 1. Jeg oplever en helt anden ro og sikkerhed, ved det jeg gør. Det skyldes tildels nok at jeg er blevet hærdet med tiden – en hel del endda, man kommer altså ikke sovende til det at være forældre til et barn, der den første tid havde voldsomt mange maveproblemer og var ked mange af døgnets timer. Men men men, hvis der lige nu sidder nogen i den situation og læser med, så fortvivl ej, det bliver bedre.. Jeg ved godt det er kliché at sige, men nogen gange kan det være rart at have noget og se frem til og høre det fra en, som rent faktisk har prøvet det selv.

Hvad jeg ikke kan love er at kroppen kommer tilbage til sin oprindelige tilstand her anden gang, der kan jeg mærke en kæmpe forskel fra første ganf og så nu.. En ting er at tabe gravidkiloerne sån mere eller mindre, en anden ting er den måde kroppen ser ud bagefter.. (Læs: jeg er ikke tilfreds) men sån må det være lige nu, det kræver vist et helt indlæg for sig selv..

Jeg er vokset med den opgave, det er at blive mor. Jeg ser ofte tilbage på tiden med Vigga og spørg mig selv, “hvorfor gjorder jeg som jeg gjorde?” Jeg handlede blot efter den sunde fornuft, blandet med en god position usikkerhed. Lad mig sige det sån, Google blev en nær ven af familien. Jeg er blevet klogere med tiden..

Nogle gange græder børn bare uden grund og det er ikke ens betydende med, at man er en dårlig forældre, NEJ sån er det bare. Børn har også brug for luft og bare de siger et kvæk, så er det ikke meningen man skal farer op. De kan som vi, have brug for lidt fred og ro til lige at bearbejde dagens hændelser. Brok og gråd er langt fra det samme og man skal vælge sine kampe med omhu..

Det er nogle af de ting, som jeg er blevet mere klog på med tiden. Flere af tingene ville jeg ønske nogen havde fortalt mig på forhånd, men nu jeg ikke har min mor at spørge, som ville være det mest naturlige for mig, så har jeg måtte drage mine egne erfaringer og det er også helt ok.

Nu er Molly 8 måneder i dag. Ud over alle de ting jeg har lært fra Vigga var helt lille, så er Molly indtil videre langt mere rolig af sind. Ikke sagt at hun ikke har temperament som sin søster, men hun er bare en anden type. Lige i dag er hun dog ikke så kry, for hun er desværre ramt af feber. Vi har ellers været foruden sygdom MEGET længe, noget som virkelig har været skønt, da første del af 2015 stort set ikke var andet.

For det ikke skal være løgn så er både Jon og jeg også lidt ramte i dag, så det kan godt være en smule hårdt ar finde overskuddet frem. Lad os ikke håbe det er begyndelsen på et længere sygdomsforløb, men blot en lille virus.. Jeg håber på en rolig nat trods høj feber hos Molly og så håber jeg vi alle er bedring i morgen tidlig. Sundhedsplejersken skulle gøre sit 8 måneders visit i morgen, så det vil være skønt hvis ikke vi er nødt til at aflyse..

Nu vil jeg plante begge stænger i sofaen og en meget træt krop og så vil jeg blive liggende så længe det er muligt..i håb om ingen afbrydelser..

God aften til jer fra en meget træt og ikke særlig overskudsagtig mor..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar