Tilbageblik, sommerhus og vand så langt øjet rækker... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Tilbageblik, sommerhus og vand så langt øjet rækker…

vand

Vi kan nu officielt byde sommeren velkommen, kalenderen siger juni måned og vi satser på lækkert sommervejr – sol og sommer i det danske land. Hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det den danske sommer og vi har ikke rigtig set så meget til den endnu. Maj måned har været kold og der er langt mellem de gode solskins dage, så det kan da kun blive bedre.. Billedet er fra i lørdags og der var det altså heller ikke ligefrem sommervejr om formiddagen og slet ikke ude ved havet, men smukt det var det.

Sidste år på denne tid, var jeg med min lille familie på Mallorca, for filan hvor jeg savner de varme himmelstrøg. Nu ved jeg ikke om i er bekendt med appen Timehop, hvis ikke så bør i overveje at hente den ned på telefonen.. Det er blot en app, der registrerer ens billed aktivitet, på de sociale medier gennem årene.. En lille hyggelig sidegeshäft, der minder en om alle de gode stunder, man har haft Så hvis ikke du kender appen og ligesom jeg godt kan lide at se billeder fra tidligere begivenheder, så få da lige hentet Timehop appen.

For et år siden, der så vores morgen ud på denne måde, ikke så ringe endda. Hyggeligt med gode ferieminder og lille madglade Vigga i sin højstol. Tænk så stor hun allerede er blevet. Når man lige hurtigt ser billedet så tror man jo det er Molly.

mallorca

Den store kuglegrill er for alvor blevet indviet i denne weekend i sommerhuset.. Vi var så heldige, at få en stor lækker Weber grill i bryllupsgave. Selvom det snart er 3 år siden vi blev gift, så ar den ikke været i brug, så hvad er mere passende end at tage den i brug, nu hvor sommerhuset står færdigt.

Der er nu ikke noget som duften af god grillmad, det smager bare lige takken bedre og så toppes det lige med et koldt glas rosé.. Det er da indbegrebet af sommerhygge.. Vi fik tilmed afprøvet det dersens fancy kylling på grill, hvor man tager en hel kylling og sætter på sån en dims, ja Sorry jeg ved altså ikke lige, hvad det hedder på grillsprog, men det er super smart og man får den lækreste og mest saftige kylling på 45 min – den passer bare sig selv, det kan da næsten ikke være nemmere og så smager det hamrende godt.. Og så et par foliebakker på grillen med kartofler, hvidløgssmør og krydderier, så er det måltid i hus..

Som nogle af jer måske så på Instagram, hvis i følger med der, så ligger sommerhuset i gåafstand til stranden. Skønt med vandet så tæt på, så er det bare begge piger i bugaboo’en og der ud af. Vi var en smut på sarnden i går formiddag. Godt nok var det inden solen kiggede frem, men smukt det var det. Der er noget fascinerende ved havet, det er så beroligende. Den måde man kan kan stå og stirre så langt øjet rækker uden at kunne se land – det er helt meditativt at høre havets brusen.

I skal da ikke snydes for lidt stemningsbilleder fra en helt igennem dejlig weekend, til trods for, at Molly stadig er ramt af hoste, snot og øjenbetændelse. Vi satser på at det snart er på retur..

sommer15

sommer15_

– God søndag aften til jer –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Karina
  juni 7, 2015 at 9:32 pm

  Skønne billeder <3

  • Reply
   blonde toner
   juni 7, 2015 at 9:35 pm

   tak.. dejligt du kigger med:)

 • Reply
  Anja
  juni 8, 2015 at 9:12 pm

  Årh, hvor ser det hyggeligt ud 🙂

  • Reply
   blonde toner
   juni 9, 2015 at 11:35 am

   ja det var en skøn weekend og ren hygge

  Skriv kommentar