Tilbage på sporet... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Tilbage på sporet…

image

En ting er nytårsforsæt, som jeg i bund og grund holder mig fra.. En anden ting er mål? Ikke kun for 2016? Men sån mere eller mindre permanent – en livsstilsændring. Det at gøre noget godt for sig selv og sin krop og her tænker jeg ikke på kager, wellness og god mad, for det skal man selvfølglig stadig væk have massere af.

Næ nej, jeg tænker på motion, for vi kan jo ikke komme udenom at det vist er det der skal for at holde sig lidt i form og så føles det jo ret godt, når først man kommer afsted. Det skal ikke lyde som en prædken, men mere som en begejstring over at være kommet igang. I efteråret satte jeg mig et mål. Jeg skulle igang med at træne igen efter næsten 3 års pause.

En beslutning der var længe undervejs og det var en kamp at komme afsted, men jeg kom afsted og har fået trænet et par gange om ugen siden jeg meldte mig ind. Tiden er ikke til mere, når man er småbørnsmor, studerende, kone og også gerne vil have lidt tid til sig selv. I stedet for at punke mig selv, og fokusere på det jeg ikke får gjort eller det jeg ike når, så har jeg valgt at fokusere på, at jeg overhovedet kommer afsted og at jeg rent faktisk opretholder motivationen. Det giver en masse energi og glæde og jeg forstår godt, når folk snakker om at træning er medicin for sjælen, for det er bestemt ikke kun fysisk, men også psykisk man får det rigtig godt.

Nu har det været juleferie og jeg har som de fleste andre danskere mæsket mig i søde sager og julemad. Motion har der ikke været meget af, for at sige faktisk slet ikke. Jeg har intet aktivt lavet, udover gåture med barnevognen og pigerne. Og ved i hvad? Jeg har nydt det helt vildt, bare at holde ferie. Ingen dårlig samvittighed, selvom det er blevet smovset usunde sager i langebaner. Der skal være plads til det hele

Hverdagen har for alvor ramt familien Ehlers – pigerne er tilbage i vuggestue, Jon tilbage på job og jeg er tilbage på studiet. Derfor er jeg selvfølgelig også tilbage i trænings centret og denne gang uden de store overtalelser, for det føles bare skide fedt at få rørt sig lidt igen. Som skrevet har julen været meget rolig og meget sukkerfyldt, så det er kommet et par ekstra kilo på sidebenene og det vil jo ikke gøre noget hvis de kan ryge igen og så har jeg stadig gang i projekt få-min-røv-tilbage-efter-to-graviditeter. Jeg lyver ikke hvis jeg siger den forsvandt da Molly kom til verden. Det er helt vildt at man kan blive så fladrøvet og der skal vist mere end blot lidt motion til, den skal altså virkelig trænes. Jeg kan dog allerede se en synlig forbedring og det motivere i den grad.

Jeg er en holdpige, det med at træne på egen hånd har jeg slet ikke selvdisciplin nok til, så jeg hopper på dansehold og stram op og så hænder det at jeg får styrketrænet lidt lidt efter dansehold. Endnu mere fedt ville det selvfølgelig være med en personlig træner, men når det nu ikke er tilfældet, så er det godt at der findes hold man kan gå på.

Mon i er kommet tilbage på sporet efter ferien?

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar