Tid til forandring "et lille farvel" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Tid til forandring “et lille farvel”

image

Jeg må nok erkende, at jeg ikke er typen der køre i samme spor hele livet, der skal lidt forandringer til undervejs. Nogle er måske mere velovervejede end andre, men for det meste ender det altid godt og jeg tror det er sundt at udfordre sig selv lidt også selvom man oplever modstand og bump på vejen.

En forandring er på vej, denne gang meget velovervejet. Faktisk har den været på vej siden i sommers, så nu synes jeg det er på sin plads lige at give en lille udmelding på blogfronten, for der kommer nemlig til at ske lidt ændringer. Jeg har valgt at opsige mit samarbejde med Bloggers Delight.

Der er ingen sure miner og jeg har været virkelig glad for at starte min blog op hos bloggers delight og der sidder nogle fantastisk søde mennekser bag, men jeg har bare brug for luftforandring og for at få lidt ro på og huske på hvorfor det er jeg blogger og ikke gøre det fordi der skal blogges. Hvis der er noget jeg ikke ønsker så er det at konkurrere med min blog eller skulle leve op til noget bestemt. Det hele er gået ekstremt stærkt, altså med bloggen, den har jo kun været oppe og køre i et årstid og jeg er rigtig glad for at være nået der hvor jeg er nået i dag, takket være jer og fordi i rent faktisk gider læse med.

I vil formentlig ikke mærke den store forskel, for det bliver ikke anderledes at læse med. Jeg vil stadig være at finde på samme domæne, men bloggen vil selvfølgelig få nyt look, som netop er hvad jeg arbejder på i øjeblikket og jeg har heldigvis fået en dygtig web-designer til at hjælpe mig lidt på vej. Netop det æstetiske udtryk, glæder jeg mig til selv at være herre over og ligeledes banner reklamer, for dem er jeg altså en kende træt af, så det vil blive nedprioriteret. Måske det ikke er noget i tænker over, men det gør jeg.

Jeg glæder mig til at være herre over egen blog og ikke stresse over hvad andre gør og hvordan de gør det, men blot holde fokus på den jeg er og ikke hvad tallene siger. For når man er på så stor en platform som bloggers delight, så er der selvsagt både fordele og ulemper og jeg er nok ikke den bedste til at tackle så stor en platform og lader mig let stresse, så det vil jeg trygt lade andre bloggere om. Det er en kunst at kende sine begrænsninger. Bloggen er for mig mit fristed og jeg vil gerne have den skal blive ved med at afspejle den jeg er og ikke det andre vil have den til at være.

Derudover har jeg valgt at forlade mommykategorien, med det sagt, så betyder det ikke jeg ikke længere skriver om mine hverdagsoplevelser som mor, for det er en del af mig og jeg nyder at dele såvel store som små øjeblikke, på godt og ondt, men jeg vil ikke sættes i bås som ren mommyblogger, for ligeså meget som jeg elsker at dele ud af mit liv som mor, så vil jeg også kunne skrive om skønhed, lækre opskrifter, træning, mode og ja generelt livsstil, som jo i forvejen er noget der fylder en del på bloggen.

Jeg har indgået et samarbejde med Buzzanova, noget jeg glæder mig sindsyg meget til. Egentlig har det ikke den store betydning for jer, mest for mig. Men i vil se en linkbar i toppen af den nye blog, hvor jeg kommer til at ligge i linkbar med en masse skønne og inspirerende damer og nu i ny kategori, nemlig livsstil.

Det hele sker 1.april, der udløber min kontrakt med Bloggers Delight og der skulle den nye blog gerne være klar, så håber jeg bare i fortsat vil læse med og så må i lige bære over med bloggen i overganfasen, hvis det viser sig at vlre et større problem.

Så vil jeg bare lige slutte dette indlæg med en lile opfordring til jer. For hvis i har ønsker eller specifikke emner i godt kunne tænke jer jeg tog fat på, eller måske et par spørgmål til mig, så er i altid velkommen til at smide en kommentar eller smide mig en mail på Camillahaugaard@hotmail.com så skal keg se hvad jeg kan komme op med.

I kan selvfølgelig stadig følge bloggen på de 3 nedenstående links, så ved i altid hvad der rør sig på bloggen.

Her står den på sofahygge med Bedrag Kl. 20 god aften til jer.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

8 Kommentarer

 • Reply
  Katrine Johanne
  februar 21, 2016 at 8:02 pm

  SÅDAN Camilla !!! Det skal nok bli pisse godt 🙂

  • Reply
   blonde toner
   februar 21, 2016 at 9:05 pm

   Ja det er et nyt kapitel for mig. det gar været er super spændende år og mega fedt at starte hos BD, med søde mennekser omkring sig, men jeg passer nok ikke helt ind, så det vil jeg lade andre om:)

   Tak

 • Reply
  Sabina Haysen
  februar 21, 2016 at 8:10 pm

  Cool og vigtig beslutning! At blogge skal ikke handle om høje læsertal, statestik og ren business, men være drevet af lyst, interesse og passion. Glæder mig drøn meget til at læse med fremover – også uden for “mommykategorien”! (HURRA!) HIGHFIVE og søndagsmokka herfra!

  • Reply
   blonde toner
   februar 21, 2016 at 9:02 pm

   Det er så sandt som det er sagt og jeg er rigtig glad for min beslutning.. Jeg tror det er det rigtige for mig. Tusind tal for dine søde ord.. Skønt du læser med og fremover vil gøre det:)

 • Reply
  Kamilla
  februar 22, 2016 at 8:50 am

  Som du selv skriver – så er det en kunst at kende sine begrænsninger! Men vigtigst er, at du har dig selv med hele vejen. Jeg glæder mig til at læse med fremover. Skønt med en blog der omhandler mere en det at være mor. Ser frem til lækre opskrifter og emner som DU har lyst til at skrive om!

  • Reply
   blonde toner
   februar 22, 2016 at 7:29 pm

   Tak for din søde besked, jeg kan mærke det er det rigtige jeg har gjort og glæder mig til at komme videre:) selvom det jo ikke betyder det store udadtil, så betyder det noget for mig og den jeg er og det er det vigtigste:)

   Dejigt du læser med og fortsat vil..Tak

 • Reply
  Signe // Copenhagen Kiddo
  februar 25, 2016 at 8:50 pm

  Jeg GLÆDER mig til at se dit nye blogdesign 😀

  Kram

  • Reply
   blonde toner
   februar 27, 2016 at 7:20 pm

   Det gør jeg også selv, nu må vi se hvordan det bliver:) god weekend søde Signe

  Skriv kommentar