Stof til eftertanke og et walk in closet... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Stof til eftertanke og et walk in closet…

Vi bor fortsat i kælderen som jeg også skrev lidt om her og så bruger vi det meste af tiden i haven, det er lige til at holde ud. Jeg forstår slet ikke hvordan vi har kunne leve uden, men sådan er der jo så meget og ofte ved man ikke hvad man går glip af, før man har prøvet det.. Utroligt nok, så går det mig ikke på at halvdelen af mit liv stadig står i flyttekasser i en container på vejen. Det siger måske lidt om, at mange af de ting jeg har, især tøj og sko, godt kunne undværes. Måske lidt stof til eftertanke og en reminder om at få sorteret ud i sagerne. Jeg har allerede været i gang da vi pakkede ned og der er røget de første 10 sække afsted til tøjcontainer med tøj og sko.. Jeg trængte i den grad til at få ryddet lidt ud i gemmerne og simpelhen skilde mig af med noget af det tøj jeg ikke bruger og ikke har brugt de sidste mange år.

Jeg er typen der tænker, at jeg hellere må gemme det frem for at smide det ud, for måske jeg vil få brug for det en dag. Det kan være det kommer på mode igen, men nej, der skal ske lidt ændringer på den front og derfor har jeg netop smidt de ti sække ud med tøj og sko fra gemmerne.. Forhåbenligt er der nogle andre der kan få glæde af det.. Videre det skulle det og det kom det. Den forestilling jeg havde om at komme på loppemarked, det blev aldrig til noget, selvom intentionen er den bedste..

Pigernes tøj er en lidt anden sag, der sælger jeg ud, så snart det er for småt eller ikke bliver brugt.. Der har jeg en masse guld i gemmerne der skal sættes til salg nu her. I er mange der spørger stil pigernes tøj og gerne vil vide når det bliver sat til salg. Til de interesserede så kommer det løbende til salg på min Facebook, hvor i er velkommen til at følge med. Jeg ved fra de andre gange jeg har sat noget til salg, at det går stærkt.. 😊 i kan desuden også få opdate på mine blogindlæg og gode rabatter på Facebook, så den er hver lige at følge, hvis i har lyst..

Jeg har i hvertfald fået sorteret godt ud i gemmerne og lur mig om der ikke er mere der kan lade livet, når jeg pakker det op af flyttekasserne. Det er da noget af det fede ved at flytte, så får man gjort det, ellers må jeg jo nok erkende, at det kun bliver ved tanken.. I følge Jon burde langt over halvdelen af min garderobe smides ud. Han forstår slet ikke hvad jeg skal bruge alt det tøj, sko og tasker til – en af de store forskelle på mænd og kvinder. Selvfølglig er der undtagelser af mænd, men lur mig om flere af jeres mænd ikke har det på samme måde og synes jeres garderobe har taget en smule overhånd. Lige på det punkt bliver vi nok aldrig enige. Derfor er jeg også ret så tilfreds med det walk-in closet der i femtiden kommer i huset ved vores soveværelse. Godt nok først om nogle år, når førstesalen bliver udnyttet og pigerne får hver sit værelse, men bare det jeg ved det kommer, så er det fint med mig..

 Inden længe står den på 14 dages ferie, så hvis i har gode bud på hvad man kan foretage sig med to små børn herhjemme, uden det koster det helt vilde, så smid endelig en kommetar. Nyd aftenen og hinanden.. 😘


Læs også med her om en ret så dårlig vane jeg har fået og ellers er de fine frugt t-shirt fra Ganni atter kommet på lager, find dem her..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar