Status på bloggen.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Status på bloggen..

image

Det er ikke hvilken som helst dag i dag. Udover, at vi har sagt farvel til November og goddag til December og hermed også julen, så er det bloggens fødselsdag, den fylder 1 år i dag. Det kræver en lille update, men jeg vil først og fremmest starte med, at takke alle jer på den anden side af skærmen. For uden jer ville der slet ikke være en blog og jeg er så skide hamrende taknemmelig for, at i gider kigge forbi og tallene røber jo at der er en helt del gengangere:) Tak i er skønne..

Jeg er nu kommet over på den anden side af barselsboblen og hverdagen har for alvor ramt den lille børnefamilie, der forgæves prøver at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det er altså ikke altid let, skulle jeg lige hilse og sige. Vi prøver, så vidt det er muligt at lave lidt struktur på hjemmefronten. Noget vi bliver nødt til, for ellers fungerer hverdagen med to børn ikke – flere timer i døgnet, tak… Det er med blandede følelser at være tilbage i virkeligheden, en smule underligt, vemodigt, men også rigtig rart og begyndelsen på et nyt kapitel.

Intentionen og tankerne bag bloggen har været og er stadig, at skabe et frirum, mit personlige frirum, hvor jeg deler ud af mit liv som mor til to, det sure med det søde. Jeg prøver at skabe et så virkelighedstro og realistisk billede af det at være kvinde, mor, hustru, veninde og studerende. Jeg har en svaghed, eller burde man sige en passion for mode og livsstil og jeg elsker ALT i kategorien “dullegrej”, så det fylder i den grad også og nu er jeg jo begyndt at være mere aktiv i min hverdag og en lidt sundere livsstil er vel næste mål, dog uden at blive fantastisk, der vil stadig være plads til en masse kageopskrifter, nu hvor jeg er begyndt at indtage køkkenet i ny og næ og kaste mig ud i forskellige bageprojekter. Så med andre ord, så kan man vel sige at bloggen rummer mange forskellige emner og er ret alsidig og det er præcis hvad den vil fortsætte med at være.

Jeg er så super glad for, at i vil læse med og rigtig mange af jer deler ofte ud af egne erfaringer og gode ideer og netop det gør det super givende at skrive sine indlæg, jeg elsker feedback og interaktionen med jer der sidder på den anden side af skærmen. Bliv endelig ved med at være aktive og stille spørgsmål. Jeg prøver altid at svare tilbage hurtigst muligt og jeg beklager, hvis jeg misser en kommentar eller to, jeg gør mit bedste..

I takt med, at jeg udvikler mig som person og gennemgår forskellige faser i livet, så vil bloggen automatisk også udvikle sig i den retning og det er en ret naturlig proces for mig og jeg vil fortsat dele ud af mine hverdagsglimt på godt og ondt og i er altid velkommen til at stille spørgsmål og komme med feedback, såvel positiv, som negativ.

Generelt oplever jeg en rigtig god tone hele vejen rundt, her tænker jeg også på Instagram og Facebook og det vil jeg opfordre folk til at blive ved med, for der skal være plads til forskellighed og alle spørgmål og kommentarer er velkommen, også selvom man forholder sig kritisk eller er uenig. Nu har jeg ikke selv oplevet en grimme kommentarer som sådan, men set flere episoder fra sidelinjen og det kan gå vildt for sig. Måske jeg også med vilje undgår emner, der kan føre til de vilde debatter, for jeg er nok for følsom på det punkt, så det lader jeg andre om.

Det har været et spændene år med bloggen og jeg nyder netop, at skrive om præcis det jeg vil og når jeg vil. Selvfølgelig er der perioder, hvor der er mere stille end andre og meget anderledes kan det ikke være. Der skal være tid til det hele. Ofte har jeg en masser tanker og ideer om en helt masse ting jeg gerne vil dele med jer, men jeg når langt fra det hele – et ret normalt dilemma i flere sammenhænge.

Jeg håber i vil blive ved med at læse med i fremtiden og husk i altid kan smide mig en mail hvis i har noget på hjertet og i kan altid følge med på Facebook og Instagram, der sker nogle gange lidt andre sjove ting og sager og der kan i altid blive opdateret på seneste nyt på bloggen..

Hvis i har nogle input til fremtidige indlæg eller noget i gerne vil vide, så smid mig en besked eller mail..

TAK TIL JER

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar