Spar 20% på ALT de næste 48 timer - Blondetoner
Mode og livsstil Tilbud og rabatkoder

Spar 20% på ALT de næste 48 timer

miinto.dk_udsalg-spar_20%

Reklame Spar penge og gå sommeren imøde med stil. Jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen. Hvis man er shoppeglad og gerne vil spare penge, shoppe med god samvittighed og støtte de danske modebutikker rundt omkring i landet, så er det nu i skal læse videre.

I disse dage, eller helt præcis de næste 1,5 døgn, kan i shoppe med god samvittighed og  tilmed spare penge?  Miinto.dk har lige nu gang i deres store Mid-season-udsalg og det køre de næste 2 døgn. Der er skruet op for rabbatten og hele shoppen er sat ned med -20%. Derudover finder i en masse gode tilbud, hvor prisen har fået et ekstra nyk ned af, så det er et besøg værd.

Shop med god samvittighed og spar penge

Miinto.dk har ikke kun lækkert tøj og sko til kvinder, men rummer også kategorien for mænd, børn og bolig, så der er rig mulighed for at kombinere lidt shopping og få handlet ind til hele familien. Med det skønne sommervejr vi har, så kunne det jo være sommergarderoben manglede lidt nyt, eller måske børnenes sandaler eller badetøj ikke er købt endnu.

I finder det store udvalg HER. Det gælder om at være hurtig, for som ved alle udsalg, der ryger de bedste ting først og det gæler KUN de næste 2 døgn.

Mid Season Sale køre fra 24-27.marts-1.april kl.12.00-12.00 –  med 20% på HELE shoppen HER – dame, herre, børn, beauty og bolig. Jeg har selv fundet lidt favoritter frem som i kan se på planchen øverst i dette indlæ. Jeg er især vild med de fine blomsterprint fra Gestuz og så den hvide blondetop ligeleds fra Gestuz. Det hele ville være kærkomment her hjemme, men i kan jo selv lurer om der skal fyldes lidt op til enten jer selv, børnene eller måske manden.

I finder alle de bedste brands repræsenteret.

shop_spar_20%

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar