Spænding for alle pengene... - Blondetoner
bolig Hverdagsglimt

Spænding for alle pengene…

koekken-hth2

Pigerne er puttet, manden er sendt til bold i parken og jeg har placeret mig i sofaen, med computeren foran mig. Det er nemlig tid til en lille update –  en virkelig god en af slagsen og noget som vi har ventet i spændning på. Det føles lidt ligesom juleaften, hvor man næsten ikke kan vente med at pakke sine gaver op. Nu kan jeg vist heller ikke trække den længere:). Jeg har jo efterhånden delt en del boligindlæg med jer og vores lille husprojekt, som bestemt ikke er færdigt endnu. Faktisk slet ikke, for vi har mange planer om fremtidig første sal, renovering af kælderen, stor udendørs terrasse mod haven og så selvfølgelig bad og køkken i stueetagen, somer de to ting vi primært arbejder henimod. Sidsnævnte, altså køkkenet, delte jeg lidt tanker om, for efterhånden meget længe siden. Der havde vi netop bestilt det nye køkken og i dag kom så dagen for levering.. WUHUUU jeg kan næsten ikke få armene ned, for det er efter min mening et af de vigtigste rum i huset og en meget central del. Det kommer til at være det sted vi samles og det er det første rum man kommer ind i, når man kommer udefra.

Vi har fået leveret det hele, så det står stablet i hjørnet og derfor er det også meget svært at forestille sig hvordan det bliver, faktisk umuligt. Men jeg er sikker på det bliver så lækkert, når det står klar, Jeg glæder mig helt sindsygt til at få et rigtig køkken igen og en opvaskemaskine, den har været savnet de 4 måneder, vi nu har været foruden en. selve køkkenet skulle gerne stå klar på mandag og så kommer der en bordplade mand ud og monterer den del efterfølgende, da det er Corion og derfor bliver tilrettet på stedet. Uhhh det er så spændende:)

Jeg glæder mig til at kunne vise jer det færdige resultat, når vi når der til og inden længe er vi forhåbenligt et køkken rigere. Det er jo ikke en helt billig post i budgettet, så man kan vel roligt sige det er spænding for alle pengene. Som i kan se på billedet, så er der lidt vej endnu til det færdige resultat:)

koekken-hth1

koekken-hth

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Mini voksne med attitude - Blondetoner
  november 23, 2016 at 3:04 pm

  […] ikke i fik læst gårdsdagens indlæg, så kan i med god grund gøre det her, for der er glæde og spænding for alle […]

 • Reply
  Husrenovering - nu med nyt køkken - Blondetoner
  december 28, 2016 at 5:18 pm

  […] særligt prioriteret, nemlig køkkenet. Jeg skrev et indlæg om vores overvejelser i indlægget her – Der kan i læse alt om hvilket køkken vi har […]

 • Skriv kommentar