Sommerliv i børnehøjde.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Sommerliv i børnehøjde..

image

I skrivende stund ligger jeg i min solstol med benene oppe, kold Faxe kondi og saltede peanuts – life couldn’t be better.. Begge piger sover lur og endda samtidig. Det har været den skønneste dag og vejret har i den grad været med til at præge den.

Som jeg skrev forleden, så er vi stukket af i sommerhuset og med en mand der er knæopereret, så skal der løbes ekstra stærkt, når alle mand er vågne og i hopla..

Vi har været en tur på Vig marked, et marked der afholdes hver lørdag i sommermånederne. Det var kun Vigga og jeg der var afsted, mens far og Molly tog en lille lur der hjemme..

Der var dømt tøssehygge i det gode vejr med min lille guldklump. Hvis i skulle kommer forbi Vig på en lørdag, så er det ret hyggeligt at lægge vejen forbi. Vi rundede af med en bolle fra bageren, noget Vigga har kært, så det skulle hun ikke snydes for:) Jeg nyder at have hende med rundt og det er så skønt at se hun rent faktisk har lyst og får noget ud af det.. Det er ikke så ofte, faktisk meget sjældent at det kun er mig og hende, så det skal der også være plads til engang imellem:)

Ud over Vig marked, så har den bare stået på ren afslapning i børnehøjde. Alt legetøj er hevet frem og badebassin på træ-terrassen – måske er det mere passende at kalde det et soppebassin, vi har et lidt større bassin liggende, men det kommer først frem når/hvis sommeren for alvor kommer.

Alle parter har nydt dagen med solhygge, vandpjaskeri og kolde drikke. Det kan ikke blive meget skønnere og så i familiens selskab.

Vi afslutter dagen i bedste stil, med store lækre burgere og landskamp. I morgen vender vi snuderne hjemad, selvom jeg egentlig allerhelst vil blive – her er så skønt og man glemmer fuldstændig hverdagens stress og jag.

Flere af jer er så søde at spørger ind til Molly.. Desværre ingen bedring, så vi skal til lægen igen mandag, øv øv lille stakkel.. Hun er heldigvis stadig ved godt humør om dagen og har også nydt det gode hver på terrassen med resten af familien. Aftnerne er ikke sjove, da hosten gør at hun kaster op – virkelig ubehageligt.. Så vi er ekstra obs på hende :/

Håber i alle har nydt en skøn dag og har haft samme skønne vejr som vi med eller uden vandpjaskeri..

imageimageimage

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar