Sommerhushygge, vandhunde og søndagsrabatkode - Blondetoner
Hverdagsglimt

Sommerhushygge, vandhunde og søndagsrabatkode

 
Søndag er altid den mest hellige dag hos os. Det er der hvor vi absolut ikke foretager os det store hvis det er muligt, men i stedet for lader op til den nye uge. I går var vi en smuttur i svømmehallen og jeg skal lige love for, at Vigga er blevet en vaske ægte vandhund. Hun er slet ikke til at styre, så ivrig og meget begejstret og så er hun altså ret sej i vandet, hvis jeg skal sige det selv. Hun får bare badevinger på og så plasker hun livligt rundt, det bedste hun har lært. Hun springer gladeligt ud fra kanten, tager rutchebanen med Jon og er ikke bange for at få hovedet under vand. Det største problem er at få hende op af vandet igen, så der skal lokkes lidt.

Molly er noget mere forsigtig når det kommer til vand. Hun skal lige se det hele lidt an og er ikke nær så eksperimenterende som Vigga, det skal helst foregå stille og roligt, så er hun glad og og tilfreds. Det tegner godt for vores kommende ferie til Mallorca i juni:)

Som i kan se på billedet, så har vi rigtig holdt søndag, med dyner, Netflix og massere af snacks:) nu har vi vendt næserne mod København, efter en skøn weekend i sommerhuset, som altid. Desværre går det bare alt for stærkt, jeg ville ønske weekenden varede noget længere, men hvem ville ikke det.

Hvad er mere passende end, at lade op til en ny uge med lidt gode procenter. Så det skal i da ikke snydes for denne søndag. Lige nu køre Boozt lidt rabat, hvor i kan spare 15% på udvalgte nyheder og udsalgsvarer markeret med et lille mærke. Rabatkoden i skal bruge er  “15SUPRISE“, når der shoppes for over 899,-. I finder det store udvalg HER

Boozt er et af mine favroritsites, da de fører alle de lækre mærker, til båd mig selv, men også til børnene og manden. Desuden har de et kæmpe sortiment under hvert brand, så det giver rig mulighed for at finde en bestemt style.. Det skal lige nævnes at rabatten altså kun gælder i dag, så der skal altså handles, hvis der skal spares:) jeg samlede lige lidt af mine favoritter nedenfor og det hele finder i HER

 IMG_1616.JPG
(Indlægget indeholder affiliate links og markeres som REKLAME)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar