Sommerhus sneak peek, familietræ og vildnis "tur - retur" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Sommerhus sneak peek, familietræ og vildnis “tur – retur”

sommerhusnyt

Maj måned byder altid på en masse helligdage.. Tror stort set ikke, at der er en helt uge i maj, hvor der ikke ligger en helligdag.. Det kan man jo ikke klage over, det giver ekstra dage med familien og mere tid til hygge.

Vi er taget en tur i sommerhus hele den lille familie på fire.. Der er stadig en masse små hængepartier der skal laves, inden vi for alvor kan flytte ind.. Primært i forhold til køkkenet og så skal der kobles vand til hele huset og der mangler lige at blive fikset lidt stikkontakter her og der:)

Vi har indviet den lækre 3-folds madras fra by klip klap og den er vist mere end godkendt.. jeg fik endda lov at tage en lille blunder på den mens begge piger sov, det er ikke tit det sker, så det er om at nyde det så længe der er ro.

Den nye madras bliver vist ikke kun pigernes bedste ven, men også min.. Den er simpelthen for lækker og alle pengene værd. Til de interesserede kan den købes hos littlecolumbine.dk lige HER leveret lige til døren.

Men men men, hvor er det bare blevet lækkert vores lille sommerhus, er helt høj over at (vi) nok mest manden, har formået at bygge sån et lille fristed. I grove træk er det færdigt, sofa, sofabord, spisebord og stole er kommet ind. Som i kan se på billedet så er vores lille sofahjørne klar. Det hele er en god blanding af nyt og gammelt og resten kommer med tiden.. Et sommerhus skal efter min mening være hyggeligt og brugbartSmilende ansigt med smilende øjne

Det vigtigste er, at vi kan nyde vores lille fristed og ikke mindst vores lille vildnis af en have, der virkelig trænger til en kærlig hånd.. Pt ligger der store stubbe flere steder i haven, efter de er blevet gravet op, for at gøre plads til træ-terrassen ..

Jeg er egentlig helt okay med ikke, at have en have der står snorlige. Det er faktisk slet ikke planen, den må gerne være lidt vild og tætbevokset, så længe vi stadig har noget græs at boltre os på og det har vi.

Inden Vigga kom til verden plantede vi et familie blommetræ, der lader til at have rodfæstet sig godt, så jeg er spændt på at se, om vi skulle være så heldige at der kommer et par blommer på i år.. og så er det jo en ret hyggelig lille ting, med sån en familietræ.

Eftersom vi ikke kan overnatte endnu, så er vi allerede hjemme, så det blev blot en hurtig tur frem og tilbage.

sommerhusnyt1

– God aften –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Signe /Copenhagenkiddo
  maj 15, 2015 at 8:45 am

  Hvor ser det bare hyggeligt ud

  • Reply
   blonde toner
   maj 15, 2015 at 7:53 pm

   Ja v gør vores bedste og glæder os til at få taget det i brug:) god weekend

  Skriv kommentar