Solrig lørdag, budgetvenligt sweat sæt og favorit sneakers - Blondetoner
Børnemode

Solrig lørdag, budgetvenligt sweat sæt og favorit sneakers

image

Sikke en smuk lørdag det har været, det er lige til at blive glad i låget af og man bliver fyldt op med energi. Begge piger er netop puttet for natten og vi har haft en skøn dag i sommerhuset. Det kan i den grad mærkes at vi går mod lysere tider, men koldt er det stadig, så vi har altså ikke pakket flyverdragterne væk endnu, men det kan da ikke vare længe.

Vigga har skrantet lidt i dag, så jeg krydser for det blot er en døgnflue og at hun er frisk i morgen tidlig. Jeg synes ikke lige vi har fortjent mere sygdom i denne omgang og opslaget i vuggestuen om udbrud af skoldkopper prøver jeg ihærdigt at glemme, selvom jeg jo godt er klar over det rammer os før eller siden.

Forleden dag var jeg en tur på strøget, da jeg ville bytte pigernes fastelavns kostumer, der desværre aldrig blev taget i brug, eftersom begge var nedlagt med sygdom. Selvfølgelig er bonen for længst røget ud, men mærkerne havde jeg dog ladet side i. Heldigvis var de så søde at tage begge dragter retur i den store H&M børne afdeling på Købmagergade. Først var jeg forbi den store H&M på strøget, men de havde ikke flere dragter, så derfor ville de ikke tage den retur, når jeg hverken havde bon eller byttemærker på.

Heldigvis blev det byttet, såfremt jeg fandt noget andet i butikken med det samme og det er bestemt ikke et problem at finde noget i H&M. Meget af pigernes tøj er derfra og vi er så glade for det, et super alternativ til de lidt dyre mærker. Jeg er generelt glad for at kombinere det lidt mere budgetvenlige med nogle af de lidt mere pricy mærker, for det er de færreste der har råd til at gå All in på alt det dyre.

Det blev til et lækkert køb, blandt andet dette lækre sweat sæt som jeg lige vil vise jer. Uden tvivl en favorit og så fint til foråret og tilmed lækkert og blødt i materialet. Sån et rigtig søndagshyggesæt.

image

De fine sneakers er fra Angulus og netop købt hos Rend og Hop i Vanløse og de bliver uden tvivl også en favorit denne sommer. Tjek eventuelt forrige indlæg hvis i mangler inspiration til forårs- og sommerfodtøj til de små, så er der rigtige gode bud og tilmed et par gode råd:)

Nu står den på lørdagshygge på sofaen med Jon, god lørdag aften til jer.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar