Søvnløshed - en del af gamet... - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

Søvnløshed – en del af gamet…


Det er simpelhen så mærkeligt, normalt har jeg det største sovehjerte, men de sidste par dage har jeg ikke kunne sove ordentligt om natten, tiltrods for at jeg er enormt træt når jeg går i seng. Jeg ammer Molly liggende om natten og det gør det så meget lettere at få sin søvn.. Når jeg først har været vågen for at amme Molly, så har jeg ikke kunne falde i søvn igen, der kan gå flere timer og jeg falder aldrig rigtig i den dybe tunge søvn. Jeg føler mig mega træt, men min krop vil ikke rigtig falde til ro. Forhåbenligt bliver det bedre og jeg får vel mit sovehjerte tilbage, før eller siden..

Under gravidteten led jeg også af søvnløshed, men det var en blanding af at jeg ikke kunne ligge ordentligt på grund af den store mave og så bækkensmerter –  specielt i den sidste del af graviditeten, var jeg plaget af bækkenløsning og en baby der holdt fest i maven:) men nu er der ingen forstyrrende elementer, ud over når Molly skal ammes og have ren ble, men det har jeg jo været vant til med Vigga… Når man deler seng med sån en lille en, så sover man selvfølgelig heller ikke lige så tungt, som hvis ikke hun lå der. Men der har også været en del at se til her på det sidste med en masse sygdom, så det kan være kroppen lige skal oven på igen.. I don’t know..

Gode råd til at bekæmpe søvnløshed modtages med kyshånd, anyone?

Jeg håber det er en fase, som med alt andet.. Det er utroligt med alle de faser man skal igennem.. Jeg prøver at få slappet af, nu hvor jeg ikke kan sove. Så må det blive til en lur om dagen når Molly sover:). Som i kan se på billedet, så har hun altså ikke problmer med søvnløshed, det er kun Mamma her.. Måske må jeg bare indse, at det er en del af gamet når man får børn…

mollysoevn

I kan følge bloggen på  INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så bliver jeg glad og i går ikke glip af noget:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

8 Kommentarer

 • Reply
  Ditte Buus
  januar 28, 2015 at 8:31 pm

  Hvor er hun sød 🙂 en lille smuk sovetryne.

  Jeg oplevede det samme. Det hjalp lidt, hvis jeg ikke så på klokken i løbet af natten, for det er så deprimerende at hvide hvor få timer der er til man skal op igen.
  Og så kom Felix på eget værelse ret hurtigt. Han var 4 måneder, og der begyndte jeg at sove væsentligt bedre. Det var som om, at vi vækkede hinanden, når vi sov i samme rum.
  Faderen lader ikke til at være påvirket deraf : ) han sover skisme så tungt.

  Jeg er selv helt udkørt i dag, så jeg er gået i seng kl 20.30 🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 28, 2015 at 9:23 pm

   ja der er nu ikke noget så smukt, som sovende børn.. der er bare sån en ro over det:)..

   Det med eget værelse bliver ikke lige foreløbig, for pigerne skal dele værelse, så der må gå længere tid, så det ikke går ud over viggas nattesøvn og så vi ikke skal rende for meget frem og tilbage og først og fremmest skal vi lige finde ud af hvordan vi får hende i egen seng.. men en ting ad gangen.. pt gør vi hvad der fungerer bedst og det er klart at hun sover i vores seng, så kan jeg ligge og amme og hun falder i søvn der og sån må det være de første par måneder.. men så må vi vidst ogs tage kampen om at sove i egen seng:P

   Ja det med at se på klokken kan faktisk godt være forstyrrende, men det er bare en refleks og for lige at hvornår hun sidst har fået mad.. Her sover farmand også ret tungt, tror det er når de ved de ikke skal vågne, men blot kan sove..

 • Reply
  Nicole
  januar 29, 2015 at 3:29 am

  Jeg tror også bare det er en del af gamet, ligger i skrivende stund på præcis samme måde som du beskriver (den lille sover igen efter amning, midt i dobbeltsengen, og farmand har sovet fra det hele)

  • Reply
   blonde toner
   januar 29, 2015 at 10:58 am

   Ja så er jeg jo ikke ene om det i det mindste:)

 • Reply
  Trine Holbæk
  januar 29, 2015 at 10:01 am

  Hvor er hun dog utrolig kær, din lille M.

  Jeg kan godt forstå det er frustrerende ikke at kunne finde roen til at sove. Jeg oplevede søvnløshed i de første uger efter fødslen og det var lige som om at kroppen var i konstant beredskab, den kørte hele tiden i 5 gear og kunne ikke falde ned.
  Jeg lider stadig af søvnløshed men ikke fordi at jeg ikke kan finde roen, nu er det min lille K der holder os oppe. 😉
  Jeg tror det er en rigtig tilgang, at tænke søvnløshed som en del af gamet lige nu. Hvis du ligesom accepterer at sådan er omstændighederne lige nu, så kan det være din krop bliver bedre til at finde roen.
  Ønsker dig al held og lykke med det hvertfald. Følger dig både på instagram og læser din blog, det er en fornøjelse.
  🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 29, 2015 at 11:00 am

   Ja du har helt sikkert ret og vil faktisk sige at jeg har sovet bedre i nat.. Så det er nok bare ligesom med alt andet en fase.. 🙂 håber snart jeres lille K vil sove lidt mere, så der er mere søvn til mor:)

   Tak, hvor er det dejligt at hære du følger med begge steder.. Husk bloggen kan følges på bloglovin, hvis du er på det:)

   Rigtig god dag:)

  Skriv kommentar