Søndag, saml-selv og Snapchat-moden - Blondetoner
Hverdagsglimt

Søndag, saml-selv og Snapchat-moden

image

De tre ovenstående s’ord dækker vist ret godt weekendens hændelser, eller i hvert fald lidt af den.

Endelig en weekend uden planer, noget jeg har savnet helt enormt og endelig kunne vi komme afsted i det lille sommerhus, selvom det kun blev til en kort visit fra lørdag til søndag. Som i kunne læse fredag, så startede weekenden yderst godt, hvis ikke i fik læst det, så læs med i tidligere indlæg.

Molly musen er stadig gående og jeg er mega stolt af hende:) Selvfølglig med usikre skridt og bliver der for langt, så foretrækker hun stadig at kravle, men det gør hun altså også til perfektion.. Hun er All over og man skal virkelig have et øje på hende konstant, for ellers ryger lysestagerne. Hun har fået en mani med at kaste tingene på gulvet eller bare kaste dem væk.. Smed en lille video på Snapchat i går, hvor man netop kan se hende entusiame for at kaste med ting.

Ja jeg er altså kommet med på beatet, eller burde jeg skrive “snapchat-moden” og i kan selvfølgelig følge med.. Det er sgu ret sjovt med de der små uperfekte billeder og video man kan dele. Når alt andet bliver så opsat og iscenesat. Snapchat giver et glimt af nuet, uden filtre, lys og andet liir.. I finder mig under navnet “blondetoner”, eller det tror jeg i hvert fald – er ikke helt skarp på det Snapchat der.. Men det kommer lidt efter lidt. Ellers må i lige skrive, hvis ikke det er korrekt:)

Udover en fabelagtig fredag, så har det været en skøn weekend i sommerhuset med massere af hygge, ild i brændeovnen, saml-selv-IKEA kommoder, Dansk Melodi Grand Prix og gammeldags æblekage. det er er helt andet gear man kære i, når man er i sommerhuset, svært at forklare, men det giver en følelse af ferie og ro. Vores lille fristed, hvor vi kan koble helt af. Desværre er weekenderne alt for korte, men en ting er sikkert, jeg kommer i den grad til at savner vores sommerhus, når det skal sælges. Jeg ved godt man skal tænke, at det bliver til fordel for noget andet, men når man selv har tegnet og bygget det, så er der altså bare så meget værdi i hver en kvadratmeter.

I formiddags gik turen til den lokale svømmehal – et sikkert hit, specielt Vigga er en rigtig lille vandhund og i den grad frygtløs. Der er bare på med badevandet, korkbælte og så svømmer hun bare rundt, hopper fra kanten og så lige en tur i rutchebanen med far. Generelt tager jeg ikke i svømmehallen i København, orker ikke alle de mennekser, det er slet ikke til at være der og kogle steder skal man endda booke tid. Nej det gider jeg altså ikke, så vi tager i svømmehallen i Nykøbing, så vi er i sommerhuset. Super gode faciliteter og så er der for det meste ikke ret mange mennesker, så det er ren win win. Jeg er dog stadig lidt uforstående over for prisen i svømmehallerne, synes godt nok det er dyrt.

Her til eftermiddag har Jon og jeg fået samlet et par kommoder, mens pigerne har taget lur. Hvis der er noget jeg hader så er det altså at samle selv, synes aldrig rigtig de der brugsanvisninger er helt gode, der opstår altid tvivl undervejs, men det lykkedes denne gang, uden de helt store udfordringer. Så nu er der to styks kommoder og meget tiltrængt for vi mangler opbevaring.

Vi er igen tilbage i lejligheden og i morgen er det endnu engang mandag, så lad os lige dvæle lidt ved at det stadig er søndag aften, for vi er nogen der ikke har ferie..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar