Sneak peek AW15 - Angulus - Blondetoner
Børnemode Diverse Mode og livsstil

Sneak peek AW15 – Angulus

angulus

 

Et af mine favorit besøg på årets modemesse CIFF kids, var det danske mærke Angulus. Måske det er fordi, at jeg pludselig har et barn der kan gå og glæden ved at shoppe sko er enorm. Her hjemme har vi den aftale, at hvis jeg køber et par sko, så skal jeg også skille mig af med et par sko.. Eller rettere sagt det er manden der mener det skal være sån – jeg er bestemt ikke enig.. så mon ikke der bliver tilføjet flere sko, end der bliver afskaffet. Jeg sørger bare for at smide skoæskerne ud inden skoene kommer med hjem, så lægger han ikke mærke til det:P)

Der findes bare så mange skønne børnesko, at det er en kunst i sig selv at begrænse sig. Men en ting er sikkert, Angulus har nogle fantastiske modeller, hver end du mangler sko til dig selv eller dine børn. AW15 kollektionen dækker over en masse skønne efterårsfarver,  fine lak modeller, samt skønne prints. Så der er uden tvivl noget for en hver smag og både til drenge og piger.

 Derudover er Angulus jo kendt for at lave sko af den bedste kvalitet, der bare holder, så det må jo komme an på en prøve, for Vigga er i hvert fald ikke et stillesiddende barn. De laver både sutsko, sko, støvler, vinterstøvler, prewalkers, ja de dækker altså hele paletten inden for fordtøj til børn, og ligeledes egner de forskellige modeller sig til forskellige fødder, alt efter om de er bredde eller smalle.. så en god ide er altid, at gå ind i butikken og få den korrekte vejledning, så er man sikker på at komme hjem med den helt rigtige model, der netop passer ens barn,

Jeg har været så heldig, at få lov og vise jer 3 af mine favoritter fra den kommende AW15 kollektion.

angulus1

Bloggen kan følges på INSTAGRAM og BLOGLOVIN – håber i vil følge med

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar