Smykke favoritter - Blondetoner
Mode og livsstil

Smykke favoritter

smykke-favoritter

Reklame. Jeg har ikke så mange smykker, men dem jeg har, er jeg rigtig glad for. Flere af dem, har meget stor personlig værdi for mig. De fleste af mine smykker, er nogen jeg har fået i gave, eller fra personer der har betydet rigtig meget for mig. Jeg har altid min vielsesring på mig og to ringe fra min mor. De er ligesom en del af mig og uden dem, så føler jeg mig ikke rigtig hel. Sådan tror jeg, der er flere der har det med bestemte smykker og netop derfor, er smykker også af så stor betydning. Smykker gør noget særligt ved en og jeg kan godt lide at pifte et enkelt outfit op med et par fine smykker. Men igen, Less is more, når jeg har smykker på.

Ringe er nok min favorit og så er jeg begyndt, at gå mere og mere med enkelte armbånd og halskæder der ikke er for prangende, men med et lille vedhæng.

I mandags var jeg forbi Jewlscph i København. Der findes også en butik i Århus. Det er Mai Manniche der står bag butikken og de smukke smykke design. Der er smykker for enhver smag og pengepung, så hverend man er til de prangende og meget overdådige smykker, eller de mere enkelte og minimalistiske smykker, så kan man finde nogle meget fine smykker.

Jeg har fundet lidt af mine favoritter frem fra Jewlscph – måske lidt inspiration til juleønsker, eller bare lidt selvforkælelse. Nu er det ikke fordi jeg ikke er en guldpige, for det er de fleste af mine smykker, men jeg er også ret glad for at blande, så lige nu står disse fine smykker højt på min ønskeliste:)

Hvis ikke i kommer forbi København eller Århus, så kan alle smykkerne shoppes online her. Hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev, så kan man tilmed få 10% på sit næste køb:)

God mandag

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar