Smukke smykker og en lækker rabatkode - Blondetoner
Mode og livsstil

Smukke smykker og en lækker rabatkode

image
reklame

Kan man forkæle sig selv for meget? Svaret er NEJ. Smykker er noget af det jeg ikke har meget af, faktisk har jeg kun ganske få smykker, der alle betyder noget ganske særligt, men med tiden bliver det da til lidt.

Sidste uge postede jeg et billede på Instagram af mit besøg hos Mai Manniche jewls i København, helt præcis er butikken at finde på Blegdamsvej 104a på Østerbro.

Udefra syner butikken ikke af meget, da den ligger Som en høj stuelejlughed, men når først man træder ind i den hyggelige butik, så er der altså smykker til enhver lejlighed.

Mai designer selv alle smykkerne og der findes alt lige fra det enkelte og rå til det lidt mere overdådige og pompøse. Selv er jeg ret vild med det enkelte og gik derfra med det fine sæt i ser på billedet. Er vild med det matte look og de helt stringente linjer i designet.

image

I finder de fine smykker på jewlscph.com

Derudover findes der et hav af smukke sten i hendes smykker og hun har netop lanceret en ny kollektion, hvor både gul og grøn er fint repræsenteret i de smukke sten. Den grønne går helt enormt godt i spænd med det fine guld og jeg tror i den grad det bliver populært til sommer og en fin Favorit.

image

Derudover er der også en meget fin samling af smykker med diamanter, for filan der var mange smukke i blandt og alle meget unikke, så hvis man skal forkæle sig selv, så er den del af kollektionen altså virkelig også et kig hver. Ellers må man give manden et lille hint, hvis der skal forkæles lidt ekstra. Det søde personale står klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige smykke, ellers, så kan man jo altid give ham en lille ønskeseddel med i baglommen:)

Som ekstra bonus har jeg fået lov at dele en lækker rabatkode, så i lige nu får 20% på ALLE smykker med koden ‘blondetoner’ koden gælder frem til 5/8-2016 og kan benyttes på jewlscph.com

I kan selvfølglig finde alle de fine smykker på jewlscph.com og hvis i mangler lidt inspiration så finder i Mai’s egen profil på Instagram under profilen @maimanniche_jewlscph. Der lægger Mai selv en masse fine smykkebilleder op og opdaterer med de seneste nyheder.

image

God shoppelyst.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar