Smukke nye negle... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Smukke nye negle…

nye-negle

negle2

Som jeg skrev i gårdsdagens indlæg, så har jeg forkælet mig selv med smukke nye negle. Billedet taler vist for sig selv, de er blevet så flotte – utroligt hvad det kan gøre:) Noget jeg ikke har fået gjort i 2,5 år, så det var virkelig tiltrængt og noget jeg har set meget frem til. Næste step må være håret, for det trænger i den grad, måske i kan anbefale en god frisør i Københavns området?

Jeg har afprøvet forskellige negleklinikker gennem tiden og ofte synes jeg ikke det lever op til sit ry, eller også er det totalt overprice. Jeg behøver ikke en fancy location eller champagne mens jeg venter. Men jeg forventer et godt stykke arbejde og gerne til en god pris, hvor også folk på SU kan være med. For hvis man skal holde det ved lige, så skal det også være til at betale..

Jeg har fundet en super dygtig negleteknikker, Rikke. Hun driver sin egen lille biks under navne Negle KBH og holder til i Rødovre. Hun laver de flotteste håndstøbte akrylnegle til fantastiske priser. Så hver end man er til de klassiske naturlige negle, eller ønsker et vildt look med diverse, farver, glimmer mønstre så kan hun sit kram. Du får det præcis som du ønsker, både med form og farve. Bedst af alt, så er det stadig til at betale med en pris på 450kr for et nyt sæt naturlige negle og resultatet, ja det taler for sig selv. Nederst vil i kunne finde billeder af negle lavet af rikke.

Jeg er så vild med mine nye naturlige negle og kan kun anbefale Rikke.. du kan finde hende på facebook HER og på Instagram HER og eller kan du besøge hendes hjemmeside www.neglekbh.dk .

Nu hvor neglene er fikset, så er en god håndcreme ikke at kimse af. Der vil jeg stadig anbefale Benecos håndcreme til 29,- , du kan læse mere om den i et tidligere indlæg HER.

Jeg er allerede gået i tænkeboks til næste gang jeg skal have ordnet negle igen, for der skal der vist ske lidt mere end blot det naturlig look. Jeg hælder lidt til noget gråt eller koral, måske med lidt glimmer på en enkelt negl.. Der er heldigvis nogle uger at tænke i:)

nye-negle1

– God dag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar