Small rags // SS15 - "Little hipster" - Blondetoner
Børnemode

Small rags // SS15 – “Little hipster”


smallragslogo

Et helt nyt børnetøjsbrand melder sig nu på banen, under navnet “small rags”. På torsdag d. 15. januar 2015 kan den første small rags kollektion findes i butikkerne. Du kan allerede nu se den lækre spring/summer 15 kollektion på deres hjemmeside, samt se hvilke butikker der forhandler det.

Jeg var selv, så heldig at opleve den fine kollektion på CIFF i sommers. Kollektionen byder på mange fine items til det kommende forår, med både lækkerier til drenge og piger.

smallrags3

– Lidt om brandet –

Small rags ønsker med deres kollektion, at blive sat i forbindelse med ord som: little hipster , disordered, vintage, fashion geek, urban, mini me, DIY up cycled look. De forskellige styles byder på et afslappet, men stadig super cool og kreativt udtryk.

Kludedukken “Mr. Rags” er brandets “maskot” hvis man kan sige det. Den er med til at skabe en rød tråd for brandet og dens print og detaljer går igen i de forskellige styles.

Jeg skal uden tvivl have fat i nogle af de fine styles. Nedenfor har jeg samlet 3 af mine favoritter for SS15 – er vild med den karrygule farve og det lækre blomsterprint, og de blå leggings er et super godt eksempel på, hvordan smallrags eksperimenterer med det lidt slidte og rå look – Jeg er vild med det:)

smallragsfavotitter

 Følg endelig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så blir jeg glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Sina Samsøe
  januar 15, 2015 at 8:04 pm

  Jeg er en af de heldige forhandler af mærket og er selv helt forslket idet. Mine to drenge skal nok dækkes godt ind med tøj fra Small Rags 😉

  • Reply
   blonde toner
   januar 15, 2015 at 8:37 pm

   Åhhh ja som vist har jeg også et par favoritter der skal klikket hjem til Vigga 😉

  Skriv kommentar