Small dots love.. - Blondetoner
Mode og livsstil

Small dots love..

maruti


maruti1 maruti2 maruti3

Så kom disse skønheder ind af døren. De er intet mindre en fantastiske og super fine i designet.

De kan bruges til både hverdag og fest og kommer i flere forskellige modeller. Modellen hedder Bella sandal “small dots” og er fra mærket Maruti.

Jeg har længe overvejet et par af deres fine sko, men da jeg så disse fine sandaler, så var der ingen tvivl, de måtte bare her hjem og bo. Og det kom de så også. De kan bruges til både hverdag og ved mere festlige lejligheder og kan let kombineres med farverig tøj, da sandalen er holdt i sort/hvid.

Sandalerne er lavet i koskind og ikke et par er ens, eftersom de alle er håndlavet. De er købt hos littlecolumbine.dk og koster 499,-. Kan købes HER – Der findes flere forskellige prints, så det er bare om at finde netop det print der passer en. Jeg havde meget svært ved at beslutte mig og overvejer stadig den fine leopard model, måske den skal her hjem og bo senere på sommeren. I første omgang faldt valget på disse, hvilket jeg er ret godt tilfreds med.

Så mangler vi jo kun at solen kigger frem og at temperaturen sniger sig lidt højere op, så jeg kan hoppe i disse skønheder:)

– Fortsat god weekend –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar