Slut med tremmer.. eller hvad? - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Slut med tremmer.. eller hvad?

seng1

Et indlæg der udspringer af lørdagens indlæg om min lille vildbasse, der nu selv kravler ud af sin tremmeseng.. Im NOT kidding.. Den er god nok.. Selv mener jeg, at det er alt for tidligt, men jeg må jo erkende, at jeg vidst ikke er ene om dette “problem”. I er rigtig mange der har delt jeres erfaringer og givet super god og konstruktiv feedback i forhold til, hvad man skal stille op med sån  en lille kravle mus..

Størstedelen mener at tremmerne må ryge og et mindre tal, mener at en madras på gulvet kan gøre det.. Der er både gode og mindre gode oplevelser med begge dele. Det er så skønt, at i har delt jeres erfaringer, og gider at bruge tid på at komme med gode råd – TAK. Det lader ikke til, at være så slemt at fjerne tremmerne som jeg frygter det vil blive, mange af jer har i hvert fald gjort det med succes også hvor børnene har været på Viggas alder. Selvfølgelig er det individuelt hvordan barnet reagere og der er jo kun en måde at este det på, det er ved at afprøve det..

Men som en af jer skrev, så er det en rigtig god start at lade Vigga være med når vi fjerner tremmerne og forklare hvorfor vi gør det og lægge vægt på, at hun nu er stor nok til at ligge i en seng uden tremmer.. Jeg synes det er en god måde at gøre det på og så har man da gjort sit forarbejde –  om hun forstår noget af det, det er ikke til at sige.. Men tanken bag er god – uden tvivl sån vi vil gøre det, når tremmerne ryger..

Jeg er lidt i syv sind om hvad der er bedst i denne situation. Som en start har vi valgt at lade tremmerne blive på, men der er lagt madrasser på gulvet foran sengen, så hun forhåbentlig ikke kommer til skade. Hvis hun fortsætter sin  klatre stil må vi selvfølgelig fjerne tremmerne, men nu ser vi lige tiden lidt an..

Der er åbenbart forskel i højden på de forskellige tremmesenge. Noget som jeg ærglig talt aldrig har tænkt over før nu, hvor vi netop står midt i dette dilemma.. I må give mig ret i, at det er en smule “over killed” at købe ny seng.. Først og fremmest, fordi hun før eller sinde skal sove uden tremmer og for det andet så er hendes kili seng fra sebra stort set ny og ikke helt billig. Den er netop indkøbt til, at den kan bruges som tremmeseng i første omgang og så laves om til juniorseng når tiden er inde..

Hvis i har nogle gode input eller andre gode ideer, så fyr løs

– God aften-

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar