Sku man? "landlig idyl" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Sku man? “landlig idyl”

landet

I skrivende stund, der sidder jeg i en bil på vej hjem fra Fyn, mens jeg snacker chokolade og drikker Faxe kondi.. Og to sovende børn på bagsædet..manden køre bilen og jeg udnytter tiden til at lave et lille blog indlæg.

Hvis der er noget jeg hader, så er det at holde i kø på motorvejen. Det er så deprimerende at sidde i sin bil velvidende, at man kommer til at holde i kø længe og endnu værre er det, hvis man har to små børn med på bagsædet der ikke lige er i humør til at køre bil..
Ja det var sån vores formiddag så ud.. vi holdt i kø i en time ved Solrød på vej mod Fyn.. Vi havde ikke lige taget højde for, at der er mange der skal på bededagsferie og så var der tilmed vejarbejde, så fire spor blev til to, et langt stykke af vejen.. Heldigvis sov begge børn det meste af vejen.. Molly hele vejen og Vigga halvdelen.. Så alt i alt en rolig men lang tur til Fyn..

Men vi nåede frem og har haft en skøn dag i det fynske med Bedsteforældre.. De bor dejligt Landligt. Jeg kan virkelig mærker, at mine behov har ændret sig drastisk efter jeg nu har to børn.. Behovet for at få frisk luft og have grønne områder at boltre sig på, har aldrig været større.. Jeg er ved at gå til i vores lille lejlighed når vejret er godt .. Nu ved jeg godt sommerhuset står klar lige om lidt, men der er vi jo ikke hele tiden..

Det er så fristende at rive teltplykkerne op og flytte på landet.. Omringet af marker, skove og ikke mindst en masse frisk luft.. Men igen, så er der også bare for meget bypige gemt i mig, så helt på landet er nok ikke mig i længden.. Jeg duer vist ikke til at komme for langt væk fra byen og med byen mener jeg København..

Grunden til at vi ikke er flyttet endnu er simpelhen et spørgsmål om kroner og øre.. Vi er for kritiske i forhold til lokation og det tillader vores økonomi ikke så længe jeg er studerende.. Så vi må vi må lige slå koldt vand i blodet og vente..

Sommerhuset gør det heldigvis ikke lige så slemt at vente – tværtimod, så glæder jeg mig til at nyde en hel sommer der oppe, med min lille familie..

– God bededagsferie –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Iben
  maj 1, 2015 at 10:22 pm

  Hej Camilla,
  Hvor er den flotte jakke fra?
  mvh. Iben

  • Reply
   blonde toner
   maj 2, 2015 at 8:12 pm

   Hej Iben

   Den er fra Barbaras choice:)

   • Reply
    Iben
    maj 2, 2015 at 9:56 pm

    Hej Camilla,
    Tak for svaret og en god blog!

    • Reply
     blonde toner
     maj 4, 2015 at 1:50 pm

     selv tak. dejligt du læser med.

  Skriv kommentar