Skruen uden ende, 7 måneder og familieferie - Blondetoner
Hverdagsglimt

Skruen uden ende, 7 måneder og familieferie

image

Der er langt mellem dage uden sygdom. Det føles som om vi er kronisk ramt.. Lige nu køre vi lidt i ring med en gang feber og det tager ekstra hårdt på Molly, som desværre stadig døjer med den dumme hoste, der i forvejen generer hendes vejrtrækning og gør det en smule anstrengt.

Det er værst når hun skal sove, så de fleste lurer, samt nattesøvnen bliver afbrudt op til flere gange, hvorefter det kan være svært at falde til ro igen. Har ondt af den lille mus, hun er så skide sej og smiler trods sygdom. Jeg tror bestemt heller ikke, at dette skiftende vejr gør det nemmere, tværtimod. Ligesom snuen er væk, starter det forfra og det er svært at finde ud af, hvor meget tøj de egentlig skal have på – det er skruen uden ende.

heldigvis, så er vi ikke sån at slå ud, trods sygdom. Vi holder humøret højt og nyder sommerhuset og hinanden mest muligt.. Fra i dag af og de næste 14 dage har farmand ferie med os, så det bliver skønt at have ham hjemme. Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde, at det at holde ferie med to små, også er en smule hårdt til tider, når man er helt alene med dem  størstedelen af tiden. Åhh er sku lidt misundelig på alle jer der har familie tæt på, det må være skønt med et par ekstra hænder engang i mellem og skønt for børnene med lidt andet at kigge på:p

Begge børn vil gerne aktiveres og jeg prøver så vidt det er muligt, at lave lidt de begge kan være en del af.. Men det kan hurtigt blive lidt for stillesiddende til Vigga, eller for voldsomt til Molly.. Det bliver godt, når Molly kan være rigtig med og de begynder at kunne bruge hinanden endnu mere, end de allerede gør. Så får mor også en stille stund i ny og næ:)

Ud over vores fælles ferie starter i dag, så fylder Molly 7 måneder i dag og hun slægter sin søster på mere og mere. Faktisk så meget, at hvis man ser billeder hvor de er samme alder, så er det svært at se forskel. Ligheden var ellers ikke så markant fra starten af, men som dagene er gået, så skal jeg love for, at man kan se de er søstre.

Desuden er de begyndt at have en fest ved middagsbordet. Så meget, at det kan være svært at opdrage på Vigga, når Molly kaster rundt med maden, for det smitter jo af. Vigga er i en fase, hvor hun tager alt til sig og gøe præcis det vi andre gør. Det giver lidt udfordringer ha ha 🙂

Inden jeg slutter, vil jeg da lige råde jer til at lurer i forrige indlæg, hvor jeg deler en lækker rabatkode til alt legetøj på sundleg. Koden gælder kun de næste 20 timer.

– God fredag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

7 Kommentarer

 • Reply
  Julie
  juli 10, 2015 at 11:21 pm

  I hear you! Familie tæt på til hjælp i hverdagen må være det fedeste nogensinde! Er virkelig også noget jeg misunder folk..

  • Reply
   blonde toner
   juli 11, 2015 at 10:12 am

   Ja misundelse er en grin ting. Men vi er vist mange der er i samme båd og det er bare hårdt ikke at have så meget familie

 • Reply
  Trine
  juli 11, 2015 at 9:54 am

  Jeg ved det lyder mærkeligt men vi fik et tip om at hakket rå løg under sender sengen når vores datter hoster skulle stoppe hosten så hun kunne få ro 🙂 min kæreste var noget skeptisk og mente det var tilfældigt de første par gange det stoppede men nu står han selv i køkkenet og hakker løg midt om natten hvis hun starter med at hoste meget 🙂 måske et forsøg hver 🙂

  • Reply
   blonde toner
   juli 11, 2015 at 10:10 am

   Ja det trick kende ejeg godt.. Synes dog ikke det har haft effekt den sidste tid.. Men hvis det et asmatisk bronkitis så kan det være det er derfor.. Tak for tip

 • Reply
  fatima
  juli 13, 2015 at 4:17 pm

  Hej. Hvis hun har feber så kan det være at hun har betandelse. Hvor høj er hendes fiber? min datter var forkølet og hostede i ca 10 dage. Og der var 4 forskellig læger der hørte på hendes lunger. Og alle sagde at der var ikke noget på lungene. Og alle sagde at hun var forkølet og det forsvinder for sig selv. Så fik hun feber 40,1 og vi tog til sygehuset og vagtlæge sagde at hun skulle få antibiotikum fordig hun hostede i lang tid( og det var kun ca.10 dage) og feber var høj. Og kun røntgen billede der viste at hun havde lungebetandelse og lægerne kunne ikke høre noget. Måske prøver du at skifte jeres læge eller spørge din læge om antibiotikum. Tror ikke at det normalt at hun har feber og hoster i lang tid.

  • Reply
   blonde toner
   juli 13, 2015 at 5:15 pm

   Feberen har aftaget. Men ellers har jeg også informeret lægen om det.. Tak ellers

 • Reply
  fatima
  juli 13, 2015 at 4:40 pm

  Hej. Hvor høje er hendes feber? min datter var forkølet og hostede i ca 10 dage. Og der var 4 forskellig læger der hørte på hendes lunger. Og alle sagde at der var ikke noget på lungene. Og alle sagde at hun var forkølet og det forsvinder for sig selv. Så fik hun feber 40,1 og vi tog til sygehuset og vagtlæge sagde at hun skulle få antibiotikum fordig hun hostede i lang tid( og det var kun ca.10 dage) og feber var høj. Og kun røntgen billede der viste at hun havde lungebetandelse og lægerne kunne ikke høre noget. Måske prøver du at skifte jeres læge eller spørge din læge om antibiotikum. Tror ikke at det normalt at hun har feber og hoster i lang tid.

 • Skriv kommentar