Rend & Hop "en børnesko oplevelse"  - Blondetoner
Børnemode

Rend & Hop “en børnesko oplevelse” 

REKLAME

fodtoej_boern1

Så har vi taget hul på årets første efterårs dag og jeg vil nødig indrømme det, for sommeren er jo skøn, men på en eller anden måde, så glæder jeg mig ekstra meget til at gå efteråret imøde, særligt nu hvor pigerne er lidt større, begge er gående og fordi vi kan nyde det i hus med have.

Med efterår høre sig nye sko til pigerne og traditionen tro også selvom vi er flyttet, så har jeg lagt vejen forbi de skønne kvinder Tina og Rikke, der står bag børneskobutikken Rend og Hop i Vanløse. Netop nu kan i faktisk vinde et par valgfri sko eller støvletter fra Angulus over på Instagram, så det er da værd at smide et lod i puljen, vinderen findes allerede i aften. Ellers kan jeg i den grad anbefale at i følge med på deres Instagram, for der kommer løbende billeder af alle de fine nye sko og støvler fra sæsonen. Til dem af jer der synes det er lidt tideligt at tænke på den slags, så kan jeg kun sige man ikke skal vente for længe, der er allerede godt gang i salget af sko, sneakers, støvletter og ikke mindst vinterstøvler.

De små fusser er særligt vigtige – børn render rundt og er aktive en helt dag, så er det vigtigt fodtøjet sidder ordenligt og at vi passe ekstra godt på de små fusser. Det er måske nemt nok at måle barnets fod, men hvad der ikke er nemt, det er at vide om modellen er bred eller smal, eller om ens barn har en høj elle lav vrist, derfor skal man ud og prøve dem på. Mine piger er et godt eksempel på dette, for Vigga har meget smalle fødder og Molly har en lille tyk fod, så for os er der mange modeller der ikke er gode for deres fødder. I butikken har de mærker som Angulus, Bisgaard, Aigle og Naturino og i finder alt fra begyndersko til seje sko og støvler til de større børn.

Der er flere faktorer der spilder ind, når der skal vælges korrekt fodtøj og så længe børnene er små. Det er ikke altid det er den model mor bedst kan lide, der lige netop passer barnets fod. Derfor vil jeg anbefale ALLE at få ordentlig vejledning, når der skal vælges fodtøj til de små og husk at tage børnene med i butikken, så de kan få prøvet forskellige modeller.

Vi elsker at komme i Rend og Hop, så har man mulighed for det, så læg vejen forbi byens hyggeligste børneskobutik. Som ekstra bonusinfo, så køre de tæt samarbejde med ortopæder og fysioterapeuter, så de kan vejlede korrekt i forhold til barnets fod og det er netop det man mister, hvis man ikke kommer ud og får prøvet skoene på. Man kan hurtigt få købt noget fodtøj, som udadtil ser pænt ud, men måske slet ikke passer til foden og derfor ender med at gøre mere skade end gavn.

God sko shopping:)

fodtoej_boern7

fodtoej_boern6

fodtoej_boern5

fodtoej_boern4

fodtoej_boern3 fodtoej_boern2

 fodtoej_boern

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

5 Kommentarer

 • Reply
  Kathrine
  september 1, 2016 at 6:42 pm

  Af ren nysgerrighed, må man spørge hvordan de samarbejder med fysioterapeuter og ortodpæd’er? Jeg har en datter som har nogle særlige behov ift. sko og det kunne være super rart med noget ordentlig vejledning.. ☺️

  • Reply
   Camilla
   september 2, 2016 at 7:52 pm

   Hej Kathrine. Ring ned til butikken, så kan de fuldstændig svare dig på hvordan det foregår. De er altid klar til at hjælpe og vejlede, så du kan trygt give dem et kald.

   God weekend.

 • Reply
  Kathrine
  september 3, 2016 at 6:16 pm

  Tusind tak for svar. Det vil jeg gøre. God weekend til dig også.. ☺️

  • Reply
   Camilla
   september 4, 2016 at 6:34 pm

   Selv tak.. god søndag aften

 • Reply
  Sæsonskifte og vinterklar - Blondetoner
  september 10, 2016 at 7:42 pm

  […] ekstrem bred og buttet fod, hvorimod Vigga har den lange slanke fod og som jeg skrev i indlægget her, så er det sindsyg vigtigt at vælge sit fodtøj med omhu og sikre sig det passer det enkelte […]

 • Skriv kommentar