Silkeblød hverdagsforkælelse... - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Silkeblød hverdagsforkælelse…

ANNONCE

Hverdagsforkaelelse_NIVEA

Der er ting jeg husker meget tydeligt fra min barndom og mange af dem er sammen med min mormor og morfar. De har altid stået mig meget nært og jeg elskede at være på besøg. Så var der dømt hygge og man blev altid forkælet lidt ekstra. Præcis sådan det skal være, når man er på besøg hos bedsteforældrene. Noget af det jeg husker meget tydligt var når man fik lov at komme i karbad, det havde vi nemlig ikke selv, så den der skummende fornemmelse, som det jo er at tage karbad, hittede helt vildt. Der findes næsten ikke noget federe når man er barn og for den sags skyld også voksen, det vokser jeg vist aldrig rigtig fra😅 – et skønt varmt karbad med massere skum. Vores fremtidige badeværelse i kælderen skal have karbad, noget jeg glæder mig helt vildt til, men indtil da der må vi undvære i hvert fald karbad delen, men skulderen behøver man ikke være foruden

Da det langt fra er os alle, der er så heldige at have karbad i hverdagen, med mulighed for de der lange skumbade, så er der håb forude. Eller et ret godt alternativ til en lidt ekstra hverdagsforkælelse, som selvfølgelig også kan bruges i karbadet.

Nu har NIVEA gjort det lidt sjovere at tage brusebad, med deres nye produkt NIVEA Care Shower Silk Mousse, der udover at efterlade huden lækker, blød og gennemfugtet efter badet, samtidig også giver den her skønne skum fornemmelse når man bruger den.

Bare lige for at få helt styr på hvad produktet gør, så er NIVEA Care Shower Silk Mousse en let og silkeagtig mousse, der rengør og revitaliserer din hud. Den bløde konsistens stimulerer både hud og sanser – og giver dig et velplejet og rent resultat. Som noget ekstra lækkert indeholder den silkeekstrakter, der er kendt for deres blødgørende effekt, og som indeholder proteiner, aminosyrer og antioxidanter, der aktivt går ind og genopbygger huden.

NIVEA Care Shower Silk Mousse fås i tre varianter: Creme Care, Creme Soft og Creme Smooth, der hver har deres egen formular, som indeholder NIVEAs essentielle olier, mandelolie og silkeekstrakter. Så det er om at udvælge sin favorit. Bedst af alt så koster denne lækre sag ikke en herregård, men kan købes til den fatastiske pris af 40 kr, så det er ikke en investering der vælter budgettet. Find de forskellige varianter her

Hverdagsforkaelelse_NIVEA

Dejlig dag til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Oral-B, lidt shopping og sensommer - Blondetoner
    september 8, 2016 at 7:33 pm

    […] kan læse om silkeblød hverdagsforkælelse HER og jeg viser mit nye hår frem og snakker fredgaforkælelse […]

  • Skriv kommentar