Shoppesøndag med 20% *KUN I DAG* - Blondetoner
Tilbud og rabatkoder

Shoppesøndag med 20% *KUN I DAG*

Indeholder affiliatelinks.

Endnu engang er der gode penge at spare på alle de lækre efterårs- og vinternyheder  LIGE HER samt alle de i forvejen nedsatte varer i udsalgskategorien. Boozt har endnu engang skudt gang i deres ALL20 kampagne hvor der selvsagt er 20% at spare med koden “ALL20” på deres kæmpe webshop. Jeg shopper stort set alt til mig selv på  Boozt, da de har et kæmpe udvalg, hurtig levering og så kan det ikke blive nemmere at returnere hvis man ønsker det. 

Udover at have et kæmpe udvalg af tøj og sko med alle de lækreste brands repræsenteret til både børn, kvinder og mænd, så har de udvidet deres koncept, med både Beauty og Home. To kategorier, som udentvivl kun bliver større og større. 

Men i kan altså som sagt shoppe lækkerier til hele familien med 20% hele dagen i dag, så det er om at være hurtig ved tasterne hvis man har udset sig nogle favoritter.. jeg har netop shoppet de fineste sager til efterårets garderobe. Jeg har en del favoritter fra Ganni, Sofie Schnoor, selected femme, Billi bi og ja smukke smukke Stine Goya og i finder det hele  HER. 

Hvis man vil gøre brug af rabatten på 20% skal man bruge koden  ‘ALL20’, og man skal købe for minimum 799 kr. Rabatten gælder alle varer markeret med et ALL20

God shoppelyst og dejlig søndag 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar