Selvdisciplin, træning og den perfekte sports bh - Blondetoner
Hverdagsglimt

Selvdisciplin, træning og den perfekte sports bh

image

image

image

reklameSom nogle af jeg sikkert har bemærket, med mange af mine selvfede fitness billeder, så er jeg begyndt at træne lidt og det er en sejr i sig selv. Jeg skulle bare lige skubes i gang og overbevise mig selv om at det er godt foe min krop. Det ved vi jo allesammen godt i bund og grund, men vi ved jo også at chokolade, slik og hvidt brød langt fra er det sundeste, men det afholder altså ikke mig fra at spise det, jeg prøver dog at være lidt mere moderat i mængden af det jeg indtager. Jeg har nok lidt en rygrad som en regnorm, men jeg prøver virkelig at skære lidt ned på de søde sager, men det er svært. De sunde alternativer der findes er altså ikke så super spændende, når man craver efter er stykke marabou. Hvis i har nogle gode og velsmagende sunde snacks i ærmet, så smid endelig en kommentar, de vil blive modtaget med kyshånd, hvis altså de er velsmagende:)

Jeg har svært ved selvdisciplin når det gælder min træning – det er svært at komme afsted, hvis ikke jeg ved at jeg er tilmeldt et hold, eller rent faktisk har en træningsaftale. En lille intern fight jeg har med mig selv gang på gang, derfor prøver jeg, så vidt det er muligt at få meldt mig på hold og 2 timer inden, kan man nemlig ikke framelde sig holdet, uden at man skal betale bøde og det gider jeg alligevel ikke, så det gør jo at jeg kommer afsted. Tænk at det skal være sådan en kamp at komme afsted, for Der føles jo så godt når man er færdig. Den der måde man har presset sig selv, lige lidt mere og lige lidt mere – det føles godt og jeg forstår godt når folk siger de får et kick af at træne.

Efter jeg er kommet fodt i gang med træningen, så har jeg fundet ud af hvor vigtigt det er for mig, at have noget behageligt træningstøj på. Noget der ånder og sidder godt, det der bomulds joggingstøj, det er altså et no-go, der skal ordentlige klæder til.

I efteråret var jeg så heldig at være inviteret til et lille event med lækkert undertøj, noget man bestemt ikke siger nej til. Jeg ejer ikke et pænt sæt undertøj længere, mest af alt fordi jeg simpelhen ikke kan passe mit undertøj, luften er ligesom røget af ballonerne, hvis man kan sige det sån. Ud over en masse lækkert lingere fra mærkerne Chantelle, Femilet og Passionata, så blev jeg præsenteret for en super lækker sports bh fra Chantelle. Der er kræset for detaljerne og pasformen er super god, netop lavet til at holde barmen på plads når man er aktiv. På det tidspunkt var jeg ikke rigtig kommet i gang med at træne, men det er jeg jo nu og derfor var det selvfølglig passende at få fingrene i sådan en lækker sag, for når det føles godt inderst, så er man altid på rette vej.

Jeg trænede med den hele sidste uge og den er super behagelig at have på og så giver den et super godt hold, så man kan løbe, hoppe og danse uden at bekymre sig om hvordan det hele nu sider og barmen bliver som lovet, holdt på plads. Den kan justeres i stropperne og samles på ryggen, hvis man har træningstøj med boxerryg. Så hvis i mangler en lækker sports bh, så er den et godt bud.

chantelle

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  line
  februar 5, 2016 at 12:19 pm

  Hvad er prisen?

  • Reply
   blonde toner
   februar 5, 2016 at 12:37 pm

   Den ligger på de 590kr 🙂

  Skriv kommentar